Smo se v soboto zmenili jest, ?tef, Matej pa Janko (?anki, Bo?ti, kdaj mu re?ejo tudi Bo?tjan), da bi mi ?li na Stor?i? po Kramarci. Na parkiri??u smo sparkirali, se spakirali, pa sta pri?la ?e Samo ter Ivana. Kljub temu, da je bil zrak mrzel, je bila strmina huj?a in do vstopa smo se dobro ogreli. Samo je reku : "?e nikol nism vidu tok snega-pejte kr desno varjanto vstopa", pa smo ?li, pa sm biu vesel da je blo tok snega, ker mi je blo ?e tistih 3m praskanja bednih. Ja pol smo ga pa kr ?gal naprej po grapi gor, k smo opazl, da smo za ene 100m bivak zgre?il. Ker sta nam Samo in Ivana sledila, se nismo preve? sekiral, sploh smo pa rekl da dol pa ?e ne! Samo nas je re?u dvomov, ko je reku, da je tle gor pa desno ena varianta, ki ji jaz ?al ne vem imena, nej kar Samo pove, jo je tud presmu?al dol grede (z bordom seveda). Pol do vrha smo pa ?e mal v kolena grizl. Vrh v soncu, vetra malo, nato pa dol po belem 5 ?relu v rde?o 5ko od Jankota (vmes ?e pir v domu pod Stor?i?em) pa u Tr?i? neki pojest, kjer sta se nam pridru?ila ?e Zoki in Jelena, ki sta pa ?la original Kramarco (?ist mati?arski Stor?i?). Dobra dru?ba je bila razlog za dobro debato, s katero smo zaklju?ili en fejst dan.
No pa ?e kdaj
Aja pa ?e slike
http://www.planinskodrustvo-ljmatica.si ... p?album=71