Nad modrim mediteranom, bela stena, na beli steni MA TI?Ar ali MAti?arKA - je kaj lep?ega - ni!
Torej 2500 (ve?inoma frikovskih pa tudi dalj?ih do 300m) smeri, streljaj ali dva od od italijansko francoske meje, na koncu Azurne obale med Marseillom in Cassisom ?aka na nas. Menda je hudo lepo, dobr?en del sten gre neposredno iz morja. Vo?nja Lj-Cassis traja cca 9h, spi se v campu sredi Cassisa. Menda so mote?i le pogosti vlomi v avtomobile na osamljenih parkiri??ih.
Nekaj nas bo od?lo tja, ?e bo le vreme prizaneljivo med 26.4. in 2.5. Pridi ?e ti - ve? ko nas bo, bolj bomo pijani!
Za prvi maj na francosko obalo v Les Calanques
- project manager
- Kontakt:
hehehe..tkole bom djal: k pa 9 ur....hehehe..so vas pa shecali... 
...takla mamo, pa kola se dajemo...
No, jest sm bil tm ?e ne en mesc nazaj! Res kul place, plezali??a in smerke so tud res kul in tud kamp v Cassisu mi je bil prou kul. Pa ?eprav je blo mal folka u kampu, je bla od tega polovica klimberjev! Tole vm kr zavidam, bi ?el takoj zravn, ?e bi mel cajt!
?e rabte info, me lahko vpra?ate karkol, k pol boste od Francozov te?ko karkol zvedl, ?e ne znate francosko!
Aja, pa vozu sm se okol 10ur.
?e rabte info, me lahko vpra?ate karkol, k pol boste od Francozov te?ko karkol zvedl, ?e ne znate francosko!
Aja, pa vozu sm se okol 10ur.