PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE
Komisija za alpinizem
Dvor?akova 9, 1000 Ljubljana
Ljubljana, 07. 04. 2006
VSEM ALPINISTI?NIM ODSEKOM / KLUBOM
ZADEVA: Kategorizacija za leto 2006 ? spomladanski rok
Vse registrirane ?lane alpinisti?nih odsekov/klubov, ki tega niso storili v zimskem roku (december) prosimo, da oddajo seznam alpinisti?nih tur v sezoni 2005/2006 (obdobje od 01. 05. 2005 do 30. 04. 2006) najkasneje do ?etrtka, 20. aprila 2006. Vzponi naj se oddajo na naslov: PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, KOMISIJA ZA ALPINIZEM, p. p. 214, 1001 LJUBLJANA, s pripisom ?za kategorizacijo?).
1) Za kategorizacijo lahko kandidirajo samo v teko?em letu registrirani alpinisti.
2) Vloge, ki bodo prispele po roku, ne bodo obravnavane v tem obdobju kategorizacije.
3) Za vse prvenstvene vzpone se poleg obvezne skice po?lje tudi fotografijo stene z vrisano smerjo, sicer se smeri ne bo upo?tevalo v kategorizaciji.
4) Za vse smeri izven Slovenije je potrebno prilo?iti skico. ?e le ta v vodni?ki literaturi ne obstaja, pa je kot prilogo potrebno navesti ocene vseh posameznih razte?ajev v smeri.
5) Upo?tevalo se bo samo popolne prijave na obrazcu "Pregled opravljenih alpinisti?nih vzponov," ki je prilo?en.
Alpinisti, ki so bili po?kodovani, naj poleg pro?nje za podalj?anje razreda prilo?ijo originalno zdravni?ko spri?evalo o po?kodbi.
Obenem vam po?iljamo tudi obrazec "Prijava za uveljavljanje statusa kategoriziranega ?portnika" in prosimo, da ga posredujete alpinistom, ki bodo oddali prijavo za kategorizacijo prvi? oz. obrazca do sedaj ?e niso izpolnili.
Vzpone za kategorizacijo je mo?no po?iljati dvakrat letno. Prvi? konec novembra (kategorizacija: januar) in drugi? po zimski sezoni konec aprila (kategorizacija: maj ? junij).
Za kategorizacijo Na?elnik KA
Peter Me?nar, l.r. Andrej ?tremfelj, l.r.
PRILOGE:
kdor od potencialnih kandidatov jih se ni dobil po mejlu, naj mi javi, da mu jih posljem.. (lp mojca)