Hojla,
V okviru ?ole ?portnega plezanja nam bo to SREDO, 10. maja ob 20.30, predavala Martina ?ufar. Naslov predavanja je Taktika in psiholo?ka priprava. Zelo zanimiva tema za vse nas, ne samo za te?ajnike, saj kot je rekel ?e Wolfgang Güllich; ?Mo?gani so najpomembnej?a mi?ica pri plezanju?. Torej, ?e vas je strah pred padci ali vi?ino, ?e imate tremo pred te?ko smerjo, ki vas na koncu ?e tako ohromi, da samo ?e odkorakate s cmokom v grlu, ?e bi radi izvedeli kako se psihi?no pripraviti za vzpon na pogled, na pomembno tekmo, svojo prvo 6b ali kako se sprostiti v trenutkih napetosti...vse to boste izvedeli iz ust na?e najuspe?nej?e ?portne plezalke vseh ?asov...iz izku?enj in znanja, ki si ga je nabrala v letih plezanja in ?tudiranja na Fakulteti za ?port.
Vse zgoraj nevadeno je Martina skupaj z Ale?om Jensterletom in Natalijo Gros zelo dobro, predvsem pa zelo sistemati?no ter obogateno z prakti?nimi primeri napisala v pred kratkim izdani knjigi z naslovom Z glavo in srcem do vrha. Jaz sem knjigo prebrala na du?ek in je res dobra in uporabna.
Torej, ?ola ?portnega plezanja vas VSE vabi na zanimivo predavanje...tokrat ne v ?etrtek temve? v sredo!!!!!!!!
Lp
Va?a Tina