V Bistrci bom(o) okol sedmih, sedem petnajst. ?e ?te, se pojavte.
The defence rests.
Sobotne aktivnosti?
-
Fant s kladivom
- Ime in priimek: Ljubljna, Gasper Podobnik
Jaz bom ob 6:15 v Meng?u pri Merkatorju, tam kot ponavadi, ?e gremo v Kamni?ko bistrico. Pol pa hitr pod hribe ujet tovari?a Labrota, da ga prosm, ?e me vzame s sabo. Mel bom en mejhn avto z letnimi gumami, ampak do tja bom ?e pri?el, pa k?n gre loh ?e z mano.

- MarryPOPINS
- Ime in priimek: ?aklina Zahirovic, Vodice
Se vidmo 6.15 v Mad?arski vasi pri Dom?alah.
Ja .... lepo se imejte, ne!
Najbr? bo kriva ?ametna ?rnina in nedol?ni pogled, da se ?e?plovje tako lima na Labrota.
?e bo? pre?ivel soboto, te bom prosil za kak?en nasvet o ravnanju v kriznih situacijah. (s tropom ?ensk v hribe)
Lepo se mejte.
?e bo? pre?ivel soboto, te bom prosil za kak?en nasvet o ravnanju v kriznih situacijah. (s tropom ?ensk v hribe)
Lepo se mejte.
Samo brez panike.
- Poison Ivy
- Ime in priimek: Ivana Odič
Super, pol se vidmo v Bistrici!
Vedno va? - harem
Vedno va? - harem
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.
?e ne bo Labro preve? protestiral, bi tudi jaz privlekel svoje gnile kosti in mlahave mi?ice v KB. Skupaj s ?trikom, klini in cepini.
Skozi LJ bom drvel malo pred ?esto in ?e si kdo ?eli turo za?eti ob spremljavi brazilskega rock'n'rolla, ga lahko poberem (?e ne, bi se pa komu pridru?il, da bomo ?immanj onesna?ili KB).
LP
Rado
Skozi LJ bom drvel malo pred ?esto in ?e si kdo ?eli turo za?eti ob spremljavi brazilskega rock'n'rolla, ga lahko poberem (?e ne, bi se pa komu pridru?il, da bomo ?immanj onesna?ili KB).
LP
Rado
Zadnjič spremenil Rado, dne 15 Apr 2005, 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
(pre)dragi EnMatej!
?al je dana?nja tura odpadla
, tko da se ne bo? mogu ?lepat na tujih izku?njah.
V svarilo poglej skozi okno in videl bo?, ?esa je ?e?plovje zmo?no.
Tko da, pomojem se jim prepust, da te zanje optimalno zdresirajo in oblikujejo, pa bo vse OK.
?al je dana?nja tura odpadla
Tko da, pomojem se jim prepust, da te zanje optimalno zdresirajo in oblikujejo, pa bo vse OK.
- Poison Ivy
- Ime in priimek: Ivana Odič
aja??? al so pa sam ?e?plje odpadle, mi smo namre? bili tam in v velikem slogu! ve? bo upam napisal kdo drug v Reporta?ah...jelena napisal/-a:?al je dana?nja tura odpadla![]()
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.
-
Fant s kladivom
- Ime in priimek: Ljubljna, Gasper Podobnik
Ni bilo v tako velikem slogu, bolj plavalno-potaplja?kem slogu. Je bilo pa lu?no. Ve?, upam da nam bo ratalo, v reporta?ah.