Prisotni alpinisti - Ni?o in avtor, vi?je izobra?en ferajnovski kader - in?truktor ?P Mi?o in starej?i pripravniki in pripravnice Ivana, Tanja, Jana, Bo?ti, ?tefan, Malen?ek, Matej in Ga?per, smo se ta vikend potepali po oprimkih stolpov Sella, ostenja Ciavazes in vrha Hexenstein.
Vreme nam je ?e kar slu?ilo in ?e odmislim popoldanske plohe v soboto, je bilo celo odli?no - in nekoliko prevro?e ... Bili smo pridni ...
V soboto sta ?tefan in Ga?per stisnila Vinatzerja v Tretjem stolpu (VI, 340m), Malen?ek, Mi?o in Matej ter Jana in avtor smo plezali smer Mikali v Drugem stolpu (VI, 250m), Ni?o in Bo?ti s soplezalkama pa ravno tako v Drugem stolpu smer Kasnapoff (V+, 250m).
V nedeljo so se Ni?o, Bo?ti, Ivana in Tanja preko Hexensteina (IV+, 100m) odpravili proti domu, ?tefan in Ga?per sta obiskala Via Irmo (VII-, 250m), Malen?ek in Mi?o Abramov raz v Ciavazes (VII, 250m), Matej pa je Jano in mene popeljal prek Schuberta (VI, 250m). Vmes smo bili na obisku ?e pri Roberti, a ni hotela ...
Dobro plezajo tile starej?i pripravniki! Se pa vpra?am, kje je ?e tistih deset ostalih, ki so kon?ali Samovo ?olo ...
Naslednji izlet NA?05 bo predvidoma septembra - destinacija Tofana in 5 Torri ali Moiazza - zadnji, ?etrti izlet v kopno skalo pa se bo verjetno odvil na Bivaku pod Skuto.
Aja ... udele?enci, lahk me popravite za ocene ... Trije vodni?ki, tri razli?ne ocene ... cela zmeda, cela drama ...