Led v nedeljo

Če iščeš soplezalca, popotnika, idr...
Odgovori
GregorM

V nedeljo grem s Pijo splezat en la?ji slap (te?avnost okoli 4). Na drugem koncu cvilinga je prostora za ?e enega nadebudne?a, v avtu pa za celo navezo.

Najverjetnej?a lokacija je Tamar, oz. tam, kjer nas ne bodo ogro?ali plazovi.
Uporabniški avatar
en Matej
Ime in priimek: LJ

Vidim, da si se odlo?u spet mal kondicije kupit. Pol metr?ka se ?e kar lepo gazi. :evil:
Ampak pazi! Kolkor se jaz spomnim, ni nobeh smrek vmes. Samo ene bukve, pa ?e tiste na vrhu. :wink:

Fajn plezajta, pa pol objavta kak?no fotko. :)
Samo brez panike.
GregorM

Kondicijo bom v soboto kupoval z Magijem, v nedeljo pa je mi?ljeno bolj na izi. ?e nima? kaj bolj pomembnega za po?et, gre? lahko tudi zraven in pleza? recimo z Anjo. Punca ima 5 ?raufov.
labro

Da vas novjo plazi odnesl!! V?er v Belem potoku sem se kr nagazu!
Uporabniški avatar
project manager
Kontakt:

ojla, lep pozdrav in dobro jutro hkrati !

....o nedeljskem lednem plezanju razmi?ljava tudi midva....je destinacija ?e kaj bolj natan?no dolo?ena ?...

ps..zdaj bodo zihr laufproge tudi pri nas potegnili in ker se obeta mraz, je zagotovljen kak?en teden izbolj?evanja drsalne tehnike....seveda je odve? poudarjati bli?ino Brunarce...
...takla mamo, pa kola se dajemo...
GregorM

?e gresta ?e vidva, bomo 3 naveze. Jaz bi predlagal, da gremo v Tamar. ?raufe damo skupaj, jaz navrtam enega od slapov od tal do vrha, pol pa pi?imo ?ez. ?e bo volja in razmere, lahko vajo ponovimo, ker so tam 4 kratki slapovi v razdalji 200 m.
Uporabniški avatar
Rado
Ime in priimek: Rado

Punca ima 5 ?raufov.
Casi se spreminjajo!
Vcasih so opevali Mojco z modrcem st. 5 Slika, sedaj pa Anjo s petimi sraufi. Slika :razz:
Odgovori