EN OSNOVNI KULTURNI NIVO

O vsem, kar res ne paše nikamor drugam...
Odgovori
Uporabniški avatar
Magajver
Ime in priimek: Magi

Glede na to, da se nahajamo na svetovnem spletu, se menda zavedamo, da ima na na?o stran vpogled svetovna javnost.

Zato si s prispevki, ki z vulgarnimi izrazi pozivajo k spolnim odnosom delamo kaj slabo uslugo. Sem bi pri?tel tudi podjebavanje (oprostite izrazu) po?tenih ljudi, tistih ki nam trenutno s svojimi dejanji delajo najve? pozitivne reklame.

Ker pu??avni?ko ?ivljenje v Tibetu o?itno ni obrodilo sadov in ker nekateri ne morejo iz svoje ko?e, pozivam pristojno osebo, da tovrstne klevete zbri?e iz foruma in pri?akujem, da bo znal lo?iti zrnje od plev.
Uporabniški avatar
zMaja
Ime in priimek: Maja Starc

...pozivajo k spolnim odnosom...
:lol: :lol: :lol:
Zelo verjetno zaradi postov na forumu ne bo prav veliko ve? ljudi seksualno pote?enih...

Pa brez zamere, Magi, sam mal sem se ob formulacijo stavka spotaknla. :P
Ventil
Ime in priimek: Komac

Pozna se, da mlaj?e genarcije niso mele DMVja v osnovni ?oli.
Mogo?e bi ga uvedli po Kinu Oko, namest Bejlisa.
labro

Se podpi?em pod Magija!

Za DMV pa predlagam Milutinovi?a, je svoje ?ase razturou po Srednji kemijski. :lol:
CyberSam
Ime in priimek: Samo Krmelj

Se strinjam z vami. Dolo?enim osebam manjkajo ure DMV-ja. Pa kaj pol. To vsekakor ni zadosten razlog za to, da bi nek cenzor po lastni presoji brisal, ?rtal ali preurejal njegov ?lanek. ?e je pa? dolo?en osebek kljub svojim tridesetim na ravni primitivnega petnajstletnika, naj svoj ?lanek napi?e v tem stilu se pod njega podpi?e in to je to kar se mene ti?e.
Kdo od nas pa sploh ima pravico odlo?at o tem kaj je primitivno, ?aljivo, vulgarno, objestno? Mogo?e se naklju?nemu obiskovalcu foruma vsi posti tu zdijo ?aljivi in primitivni.
Seveda sem zato da bri?emo nepodpisane ?lanke, ?lanke kjer se prito?i u?aljena oseba itd?
Vsekakor no?em, da bi ta forum postal podoben tistemu AO Kranj, kjer besedo kurac lepo napi?ejo kot k? samo zato ker se kletvic na njihovem forumu pa? ne da napisati. In potem ?irnemu svetu vse zgleda lepo a ne.
Uporabniški avatar
runti-san
Ime in priimek: Andrej Podlesnik

Se popolnoma strinjam s ?efom A?05, da bi se moral uporabniki foruma podpisat in pa? stat za svojimi kozlarijami.
Uporabniški avatar
Najvisja Instanca
Ime in priimek: zadnje guralo

Cenzura obstaja samo, ?e se blati svetli lik na?elnika, takrat so bo po krivcu udarilo ostro in neusmiljeno, da se mu polomi zlo?inske prste, ki bi kaj takega napitipkali, vse ostalo naj ostaja dovoljeno, dokler so ljudje podpisani pod prispevke, kar pa mislim da tudi je ponavadi.
Ne mene več prosit za izpisnice
Uporabniški avatar
runti-san
Ime in priimek: Andrej Podlesnik

Evo, na?elnik stoji za svojo kozlarijo... Bravo!!!
Uporabniški avatar
bikec
Ime in priimek: anže martinčič

Bravo na?elnik! se strinjam!

Aja za nas mlaj?e, o ?em ste govorl? Kaj da nam manjka? :oops:
CyberSam
Ime in priimek: Samo Krmelj

DMV= dru?benomoralna vzgoja, vi mate pa DNMV= dru?benonemoralna vzgoja
Uporabniški avatar
bikec
Ime in priimek: anže martinčič

Hvala :wink: