KATEGORIZACIJA

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
Tinca
Ime in priimek: Tina Di Batista, Ljubljana

PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE
Komisija za alpinizem
Dvor?akova 9, 1000 Ljubljana

VSEM ALPINISTI?NIM ODSEKOM / KLUBOM

ZADEVA: Kategorizacija za leto 2006

Vse registrirane ?lane alpinisti?nih odsekov/klubov prosimo, da oddajo seznam alpinisti?nih tur v sezoni 2004/2005 (1.12.2004 - 30.11.2005) do ?etrtka, 1. decembra 2005, na obrazcu "Pregled opravljenih alpinisti?nih vzponov," ki je prilo?en.

Vloge, ki bodo prispele po roku ne bodo obravnavane v tem obdobju kategorizacije. Prijave naj bodo popolne, z vsemi podatki o smereh in napisane na obrazcih.
(Vzpone za kategorizacijo bo naslednji? mo?no poslati predvidoma v mesecu maju, 2006.)

Za vse prvenstvene vzpone se poleg obvezne skice po?lje tudi fotografijo stene z vrisano smerjo, sicer se smer ne bo upo?tevala v kategorizaciji. Tudi za vse malo poznane smeri (v redko obiskanih gorskih skupinah) in za prve slovenske ponovitve je prav tako potrebno oddati skico smeri.

Obenem vam po?iljamo tudi obrazec "Prijava za uveljavljanje statusa kategoriziranega ?portnika" in prosimo, da ga posredujete alpinistom, ki bodo oddali prijavo za kategorizacijo, pa tega do sedaj ?e niso izpolnili.

Alpinisti, ki so bili po?kodovani, naj poleg pro?nje za podalj?anje razreda prilo?ijo originalno zdravni?ko spri?evalo o po?kodbi.

POTREBNE OBRAZCE DOBITE PRI MENI!
GregorM

Tinca, mi lahko zaupa?, kak?en je namen zbiranja teh vzponov? Ne plezam 8a, ne hodim v Himalajo in me zanima, ?e ima sploh smisel, da jim kaj po?iljam.
labro

Nima! :o
GregorM

Za hec sem sestavil en Excel, ki mu vpi?e? svoje vzpone in sam izra?una vrednost za kategorizacijo. ?e ?eli ?e kdo ocenit svoje hribolazenje, si datoteko lahko pobere od tukaj
labro

Hmmm, bravo in hvala Gregor!:)

Upam, da je tale obrazec ?e ena v vrsti tistih naprav, ki po?asi nadome??ajo nenadomestljive?:?

Climb on and ... screw the evaluation! :wink:
Odgovori