Levi, desni, lambada, centralc

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
GregorM

Za otvoritev ledne sezone smo se Jana, Neda, Matej in jaz spravili za vikend pod Prisojnik. Zlezli smo vse, kar se trenutno zlest da. Ma?ki se nista ?lepali, ampak sta divje fajtali v svoji navezi.

Slapovi so v navpi?nih delih odli?ni, v polo?nih pa je ?e treba v?asih odkidat sneg. Lambada je bolj seksi kot lani.

Slika
Uporabniški avatar
Magajver
Ime in priimek: Magi

V petek sva Lambado nekoliko okorno (se je poznalo, da je prvi tovrstni ples sezone) odplesala z Lucom Vuerichom iz Trbi?a. Navkljub seksi postavi, je kar pripravna in se jo da lepo odpikat. S sve?o nad polico se ni treba bosti po zunanji strani, temve? jo lahko vsaj polovico zdelamo v razkoraku po desni strani. Sledi prehod okoli roba in ?e zadnji (ne navpi?en a mestoma delikaten) del do vrha. Te?avnost: na ta na?in okrog 5+

?e nekaj informacij izza meje, kjer jih prav tako pesti pomanjkanje vode. Damoklejev me? je OK in je trenutno brez me?a, Bau Bau sploh ni, slap nad Rabljem bo goden v tem tednu, Riofreddo ?e ni, ostalega v Mrzli vodi pa sploh ne bo, ker ni vode.

Lepe praznike vsem skupaj!
GregorM

Danes sem bil spet pod Lambado. Z Mi?kotom sva lezla novi Anderletov miks Spekter. Mi?ko ga je seveda zlezel, zame je bilo ?al prehudo. Je pa ful dober in bi ga ?el ?e plezat, ?e najdem dru?bo.

Isto?asno so ?tirje mu?ketirji natepavali Lambado z vseh strani. Verjetno bo kmalu postala taka, kot je bila Stiriofobija lani.

Slika
Odgovori