REGISTRACIJA ALPINISTOV PRI KA - NUJNO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mojca
Ime in priimek: Žerjav

zivjo vsi!

kot obicajno spet zamujamo, zato tole vzemite pod NUJNO!!!!

kdor hoce bit letos registriran (moznost udejstvovanja na akcijah PZS...) naj ta cetrtek 9.3.2006 prinese na ferajn clansko izkaznico (z nalepko za placano clanarino za leto 2006) in uno tadrugo od komisije za alpinizem, kamor vam nalimajo nalepko "ALPINIST"... letos hocejo od vsakega se 1000 SIT! (za teh 1000 sit dobite tudi Zbornik slovenskega alpinizma..)
oboje kartice in denar bo na ferajnu (SAMO TA CETRTEK!!!) zbiral nacelnik!

prilagam se seznam vseh, ki so slejcu oddali vzpone (1. pogoj za registracijo) in ki so lahko registrirani. prosim, da najdete svoje ime in preverite, ce sem vam dolocila pravilen staz (ce ne, mi prosim sporocite!)..
ce kdo pozna se koga od "tardecih" ljudi, naj ga prosim obvesti, da se mi javi.

ne zamudit!!!

lp mojca

ime sta?

Ani?in Sa?o A
Arnu? Matej P
Ba?ovnik Ur?ka A
Bevk Nejc AI
Blagus Rok AI
Bokav?ek Iztok AI
Cuder Tine AI
Davidova Anja P
Davidova Nastja A
Di Batista Tina A
Dolenc Ale? AI
Golob Urban AI
Grigillo Dejan AI
Gro?elj Viki A
Hrvatin Robert P
Jeran Matja? A
Jerebi? Suzana P
Juri? Marko AI
Kljaji? Jelena ml P ???
Knop Jernej P
Kozjek Pavle AI
Kozlev?ar Borut P
Kresal Gregor AI
Krmelj Samo AI
Lampreht Miha A ??
Leban Primo? P
Magajne Andrej AI
Malen?ek Gregor P
Miklav?i? Rado P
Mi?kovi? Dejan A
Ni?o Kregar AI
Odi? Ivana P
Ortar Bla? A
Per?e Bo?tjan A nimam mejla
Pirih Alenka P
Podergajs Neda P
Samec Uro? AI
Sbrizaj Tomo AI
Slabe Janja P
Slejko Simon AI
?tular Primo? AI
Urh Jana P
Usnik Maja P
Vesel Alenka A nimam mejla
Wraber ?tefan P?
Zahirovi? ?aklina ml P
?erjav Mojca AI

(P-pripravnik, A-alpinist, AI-alp instruktor)

Bizjak Matej ni podatkov
Cirman Andrej ni podatkov
Gasparini Milan ni podatkov
Kemperle Metoda ni podatkov
Mohori? Matja? ni podatkov
Rozman Davor ni podatkov
Sekav?nik Peter ni podatkov
Steinbuch Mire ni podatkov
?tefan?i? Dejan ni podatkov
Uporabniški avatar
Mojca

PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE
Komisija za alpinizem
Dvor?akova 9, 1000 Ljubljana

Tel.: 01/43 45 686
Fax: 01/43 45 691
El.po?ta: alpinizem@pzs.si
meta.vukic@pzs.si
Spletna stran: www.ka.pzs.si

?tev.: KA/044
Datum: 25.01.2006

VSEM ALPINISTI?NIM KOLEKTIVOM

Zadeva: REGISTRACIJA ZA LETO 2006

Prilo?eno vam po?iljamo obrazce za registracijo v letu 2006 (prilo?ene obrazce je mo?no dobiti tudi na spletni strani KA: www.ka.pzs.si//).

Glede na soglasje na?elnikov na zboru 22. novembra 2004 je KA sprejela sklep, da uvede ?lanarino za registracijo, ki bo v letu 2006 zna?a 1.000,00 SIT, za kar bo vsakdo ob koncu leta prejel zbornika Slovenski alpinizem za obdobje 2001-2003 in 2004-2005.

V letu 2006 bodo pri KA registrirani alpinisti?ne kolektivi in njihovi ?lani, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:
Alpinisti?ne sekcije:
? Najmanj 6 ?lanov, od katerih mora biti en aktivni alpinisti?ni in?truktor in dva registrirana alpinista in
? korektno izpolnjena poro?ila o delu in opravljenih vzponih.

Odseki in klubi:
? Najmanj 10 ?lanov, od tega najmanj 2 alpinisti?na in?truktorja, 3 registrirani alpinisti in 5 pripravnikov in
? korektno izpolnjena poro?ila o delu in opravljenih vzponih.

?lani alpinisti?nih kolektivov:
? Pla?ana ?lanarina PZS za leto 2006,
? Pla?ana ?lanarina za registracijo za leto 2006 (1.000,00 SIT),
? najmanj 10 opravljenih alpinisti?nih tur v letu 2005 in
? med alpinisti, ki niso opravili potrebnih pogojev, so lahko na predlog odseka registrirani tisti ?lani odseka, ki aktivno sodelujejo pri delu kolektiva (vodje ?ol,?.), za katerega pa naj se napi?e kratka obrazlo?itev.

ROK ZA ODDAJO OBRAZCEV JE 28. februar 2006.

Alpinisti?ni kolektivi, ki v leto?njem letu ne bodo registrirani, ne bodo prejemali po?te. Pogoj za registracijo ?lanov je registracija kolektiva. Neregistrirani alpinisti in alpinisti?ni pripravniki ne bodo imeli pravice prijav na razpise KA.

Bodite pozorni na obrazce, ki so prilo?eni dopisu. Prosimo vas, da obrazce izpolnite natan?no in ?itljivo (obrazec Poro?ilo o delu? je potrebno izpolniti tudi na drugi strani). Vse zahtevane podatke KA potrebuje za vodenje evidence in prikaz alpinisti?ne dejavnosti na Ministrstvu za ?olstvo, znanost in ?port ter tako tudi posredno za pridobivanje sredstev.
Poleg obrazcev je potrebno poslati potrjeno ?lansko izkaznico PZS, kopijo potrdila o pla?ani registraciji KA za leto 2006 za vse registrirane ?lane alpinisti?nega kolektiva (Denar za registracijo KA za leto 2006 na?elnik odseka naka?e na naslov: Planinska zveza Slovenije, Komisija za alpinizem, Dvor?akova 9, 1001 Ljubljana, TR: 05100-8010489572, Sklic: 0900-2006, s pripisom: registracija KA za 2006) ter karton?ek za registracijo KA. Vse na?elnike odsekov/ klubov pa prosimo, da za tiste njihove ?lane, ki v lanskem letu niso bili registrirani in ?e nimajo karton?ka, naredijo tudi seznam s podatki (ime, priimek, naslov, datum rojstva).

Na?elnik KA
Andrej ?tremfelj, l.r.
Uporabniški avatar
STEF72
Ime in priimek: ?tefan?i? Dejan LJ-Je?ica

?ivjo Mojca. Mene zanima, kaj moramo oddati tisti, ki ?e nismo niti pripravniki,ker ?ele letos kon?ujemo s ?olo pri "SAMO-tu"A?05.
Uporabniški avatar
Mojca

dragi tecajci, mlajsi pripravniki in frikoti!

na moj mejl je priromalo nesteto zaskrbljenih pisemc da sem vas spustila s seznama.. ne bit prevec zaskrblejni- na zalost je tko, da boste morali zlest se kaksno smer, in pojest se malo zgancev preden boste lahko registrirani.. (registrirani so lahko samo A, AI in STAREJ?I PRIPR, ker imajo lahko ze tudi uradno vsaj 10 vzponov!, frikoti imajo posebej registracijo na K?P, o kateri zaenkrat se nismo bili obve??eni)
velik plezite pa se naprej pridno oddajajte vzpone!

lpm
Odgovori