Fanikina&Tumova

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
CVIČEK
Ime in priimek: Borut iz Dolenjske

S Pablotom sva se pred prazniki odpravla u Paklo kao za ?tir dni lezla sva le enga, drugi dan je Pablo ?e teku po de?ju jaz pa sem imel ma?ka, so bli dol ?tajerci so mi vse vince popil, so pa ti ?tajerci usi u Mamuta na?timan pa, ko se zno?i in te popade omama kajkmalu ne lo?i ?lovek ve? Mamuta od Mamuta
Fanikina je pa kr nabita u tate?kih dveh cugih, ?tanti so not, za ostalo pa zadostuje set frendov(lajt&fast). Lu?na smer.
Popoldan sem si pa z brhko Bibo ?e Dom?alsko prvo??u, potem so pa sledili dogodki z Mamuti.
D? je kr ?u pa pihal je tud po Kvarnerju pa smo ga ?li u jadra lovit. Lu?na stvar.
U petk popoldan sm pa Prostorskega pobral pa sva ?la bivaknt na pa?nik.
Zjutraj sva pa vstopila u dolino Lepega ?pi?ja in za?ela pre?it sne?i??a, vstopila v smer Bergin?ev turni(VI 400M) in se do pre?ke ?udila od kje ocena VI in ko na za?etku pogledava prej na videz kratko pre?ko se le ta izka?e za ene sto metrov dolgo cca 60 stopinj strmo in z ledom prevle?eno zadevo. Odgovor na morebitni zdrs se skriva globoko v podnu. Pa ?akava ene ?tir ure na vrhu dab sonce zadevo mal omeh?alo pa ni? od tega. Niti nisva pretirano razo?arana saj oba ljubiva ?ivljenje, sestopiva in po koncu pre?ke za?neva smu?at, kr strmo a tu so ble dobre razmere.
Zve?er se je ekipa okrepila, pri?la je ?e Strupenja?a(kaj se dogaja???zadne cajte je ?is mila) pa Orto pa ?iga.
Zjutraj smo ga ?gal pa ?ist na konc dolin(dolga je ampak lepa) in proti vrhu V. ?pi?ja, 300m pod vrhom se Prostorski po?ene naravnost v Tumovo mi pa levo v Skrito diagonalo, ki je bila v prvi tretjini ?e uredu potem pa popolnoma poledenela in sanje so se ujele v ledu, ravnodu?no ?dimo na vrhu in si ogledujemo prihodnost, sestopamo vsak po smeri pristopa in ko se s Prostorskim spet zagledamo je oseba nasmejana(vmes nismo opazil, da se ozra?je precej segrelo), kri?i: omeh?al je omeh?al je
fak smu?al bomo
?ponamo nazaj
smu?amo
in opravmo prvo ponovitev Tumove(Marko ?ar na bordu, 400m 50-55 stopinj, pri oceni se je ?ar vzdr?al, bistveno te?ja je zadeva v psihi saj je izpostavljenost res popolna, sam bi ji prisodil V+)
preostanek po u?iva?kem gnilcu in sprehodu po idili?ni dolini se je kon?al pri pir?ku in ?nopsu.

?iveli :wink:
Zadnjič spremenil CVIČEK, dne 10 Maj 2006, 09:44, skupaj popravljeno 1 krat.
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
Gost

Jah izgleda, da je bila res Tumova... :roll:
Ful lepi so ti hribi nad Trento, bo treba ?e kdaj kej posmu?at.

FOTKE SO TUKAJ (56)

Lp
Jaka
orto
Ime in priimek: Jaka Ortar, Spodnje Pirni?e

Zadnjič spremenil orto, dne 10 Maj 2006, 11:12, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Poison Ivy
Ime in priimek: Ivana Odič

Oj. Jaz sem klopa dubla, pa ?e enega sem videla na svetlem flisu v avtu.
Mal se poglejte. :???: ?eprav verjetno niste toliko po grmovju skakal, kot jaz :P
PS: O dobri dru?bi pa sploh ne bom za?ela govorit ... 8)
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.
CyberSam
Ime in priimek: Samo Krmelj

evo ?e fotke iz spodnjega, polo?nega in manj izpostavljenega dela Bergin?evih
Slika

Slika

no blo je res fino
Uporabniški avatar
Poison Ivy

Tale Fanika pa je bla ena baba. Advanced kurs kaminov :lol: , se ti zdi ?e kr sme?n kok se turi? not na vse mogo?e na?ine, pa po ?tantu v veliki prijetno hladni kotanji v sicer soparnem dnevu ful lepa plata naprej. Vsaj v soboto je bilo tko, a ne.
Uporabniški avatar
Spasiba

Kongra?ulej?ons, sm mislu da ste ga sam pil dol... :)
Myspacebuttonisbroken
Uporabniški avatar
CVIČEK
Ime in priimek: Borut iz Dolenjske

ta isti dan sva se z Matejem ogrevala v Nostalgiji za prvi cilj dneva, to je Bukova(res me je firbcalo odkod ji ime)
zadeva je pravi dugi otok kru?ljive, puhle, algaste, mahovite skale. poke so zara??ene, pa tri cuge ?usa ima z dvema previsoma, ?tirje klini so not pa dva polomjena, friklna nisva, najebala sva ga pa
Bukova ji je presimpati?no ime!

?iveli :wink:
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
Uporabniški avatar
Poison Ivy

Spasiba napisal/-a:Kongra?ulej?ons, sm mislu da ste ga sam pil dol... :)
Mi? Neeeee. Same insinuacije in podtikanja. So bli tud kalamari.
Odgovori