Po Lojtrci 2x

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
en Matej
Ime in priimek: LJ

Nujno je blo treba v hribe. Sem mel ?e po?teno abstinen?no krizo.
V Bejliju se je nekaj o Belih vodah ?u?ljalo. Sem bil takoj za, da se mal ulaufam.

Poberem zjutri Spasibata tm u enih rovtah, pa gasa skalam naproti .......

Ob pol osmih pustiva za brisalci mojega fi?kota vodni?ek za penzioniste, ki so ?li baje ?e ob petih iz Ljubljana. Od?vicava po dolini Belega potoka v vi?ave. Tisto ko?uro od Brunnerce se je nekdo celo potrudil mal zrihtat, ampak vseeno smrdi po gnilem.
Pod vplivom sne?no-son?nih razmer in trenutnega navdiha zavijeva pod Malo Lojtrco.
Tako opevne smeri Ive - Piemontese je kar prehitro konec. Po sne?i??ih pod nama lutajo gamsi, svizci in italijanski planinci.
Med malco se odlo?iva ?e za eno. No, ko sva glih pod lojtrco, pa pejva ?e enkrat gor.
Bulfoni - D'Eredita gre malo desno od prej?nje. Plezanje je bolj konstantno in razen parih metrov mokrega, ozkega kamina ?ista u?ivancija. Pa ?e direktno na vrh te pripelje.
?e ena malca, dri?anje po snegu, sekanje ovinkov in dneva je kar prehitro konec.

?e kdo nima vodni?ka, je tukaj: http://www.gore-ljudje.net/objave_view.php?pid=3488

Odli?na tura za naklepat (kilo)metre, kupit malo kondicije, spucat glavo.....
Preberte si Miheli?ev slavospev, vzemte par klinov, dost gurten (tudi gore majo u?esa)......

Dost nabijanja! Pejte pogledat.
Samo brez panike.
Uporabniški avatar
Spasiba

No pa smo ?e mal tapravo hribovsko skalo probal,
prva smer u?ivancija, prehitro konec, zato sva si za drugo vzela malo ve? ?asa, je pa slednja postregla z malo konkretnej?im plezanjem - vseeno zelo priporo?ava (tak sexy kamin v 3R :lol: ). Pol je blo pa ?e tolk ura, da sva ?la kar dam (s dizel fi?otom GTS :) )

Ma je blo fino - ma ?e pridemo, smo rekli na konc

http://www.planinskodrustvo-ljmatica.si ... ?album=105
Myspacebuttonisbroken
Odgovori