PRED IZPITI

Obvestila in objave šol.
Odgovori
Uporabniški avatar
Magajver
Ime in priimek: Magi

Danes sem se mimogrede oglasil pri Mirotu v pisarni in presene?en ugotovil, da nekateri udele?enci nadaljevalne ?ole tik pred zaklju?kom le te, ?e niste poravnali vseh obveznosti (to je pla?ilo 20.000 SIT).

Na uradnem seznamu pla?nikov ni naslednjih:

Miha Kova?i?, Matja? Mohori?, Klemen Av?i?, Sa?a Bobi?

Zadnji rok za poravnavo obveznosti je ponedeljek 12.6.2006.
?e ima kdo kak?no pripombo ?ez zgornjo navedbo (se mu zdi, da je pla?al in ga ni na seznamu) bo potrebno iti k Mirotu in stvar raz?istiti.

Poleg poravnanih obveznosti je pogoj za pristop k izpitu tudi zadostna udele?ba na akcijah ?ole.
Zaradi nekaterih vzrokov, smo nekoliko omilili ta pogoj, tako da k izpitu lahko pristopite tisti, ki BELE?ITE VE? KOT 50% UDELE?BO NA IZLETIH ?OLE.

lep pozdrav
Matjaz
Ime in priimek: Matja? Mohori? iz Loke

Dne 05.01.2006 sem na ra?un PD LJ Matice preko skb neta ?e pla?al 20 jurjev, pa me zanima ?e je to dost ali je bil to samo eden izmed obrokov?

Bom pa poklicu jutr ?e Mirota da zadevo raz?istmo. Tebi pa na PM po?iljam ?e dokazilo za omenjenih 20 jurjev.

lp
Uporabniški avatar
WildRose
Ime in priimek: Saša Bobič

Hudi?a! :(

jaz sem pol nakazala preko klika ?e novembra lani, drugo polovico pa enkrat po novem letu!

A sploh lahko dobim potrdilo za tolk nazaj?? :?
Uporabniški avatar
Najvisja Instanca
Ime in priimek: zadnje guralo

Dragi obto?eni prirpravniki, pojdite prosim do Mirota in boste skupaj ?li ?ez pla?ila ali pa ga najprej pokli?ite, da ne bo nepotrebnih zapletov.
Ne mene več prosit za izpisnice
Uporabniški avatar
Magajver
Ime in priimek: Magi

Izpiti bodo v soboto 17.6.2006. V ?etrtek pridite na Matico, kjer boste dobili natan?nej?a navodila. S sabo prinesite 2500SIT, v kar je vklju?eno spanje v ko?i in dovolj pija?e.

lep pozdrav
Odgovori