Stena; Bela past

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
CVIČEK
Ime in priimek: Borut iz Dolenjske

JanaizKrana je u?eri zaklju?la tris v Steni, dan poprej sta z Matejem zlezla Sandija
Bela past je delo Fran?ka, ki je u tem primeru speljal smer po naravni liniji, ki ponuja zlasti v zg. delu lepo plezarijo polno zanimivih detajlov
priporo?ljiv cilj za vsakogar, ki ga zanimajo smeri na njeni levi
pa zlezeva smerko in grem s pogledom po sistemu polic proti desni, kjer se nakazuje plitva zajedica, ki te popelje ven, pa Jana pravi da ne, gor gor samo gor pa se po dveh in pol cugih previsnih podrtij, ki mi jih seveda prepusti, premisli in poka?e proti desni
uredu Jana pa dajmo ?e enga u desno
pa potem pravi zdaj pa ?e dva gor pa pol 100m desno pa sva ven
takole ji pravim
zdaj se bom jaz odvezal pa grem po tejle poli?ki na pir
ko sli?i pir ne ugovarja ve?
odideva na pir.

?iveli :wink:
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
Uporabniški avatar
Jana
Ime in priimek: Jana Urh Lesjak, Ljubljana

Ma so me u?il, da se pleza tko, da spodej za?ne? pa GOR kon?a?... :D
Bor?i pa car. Itak.
CyberSam
Ime in priimek: Samo Krmelj

V soboto sva se tudi midva z Gri?otom pustila ujet v Beli pasti.Tura je bila tempirana na minuto saj se je uscalo ravno, ko sva odprla vrata od avtomobila.
V nedeljo pa sva z Lorijem zaradi sumljive vremenske napovedi odpovedala prvotni cilj in se odpravila na varno v Trentarski ozebnik. Lotila sva se skrajno desne smeri, ki sli?i na ime Harlekin. Gre za lepo smer, ki vsaj v spodnjem delu postre?e z zelo kompaktno skalo, zgoraj pa ujame lep naraven prehod do vrha. ?ar smeri v celoti kvari neprofesionalno delo osebe, ki je odgovorna za to, da se smer nahaja v frikovskem vodni?ku.. Pretirano niti ne moti razdalja med svedrovci, kot pa dejstvo, da na vsaj parih mestih tvega? nekajmeterski padec, ki bi se sigurno kon?al direktno na polici. Zadevo ?e malo ote?i v?asih prav ?udna in nejasna izbira mest kjer se svedrovci nahajajo. Skratka lepa frikovska smer, ki pa se jo spla?a lotiti s kan?kom previdnosti.
Odgovori