Po gorah...

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
CVIČEK
Ime in priimek: Borut iz Dolenjske

za?el se je prej?ni teden v ?krlati?kih g., ko v nalivu ne uspeva dolo?it to?nega nadaljevanja poti, sledi abzajling ja ?ur da se je zataknu
fak zdaj ga ne bova re?vala greva raj? pod balvan na brinovca
v ?etrtek sva jo pa na trojko ubrala in se v petek prepustila Opiumu v D. pe?i...
skica v S. je napa?na, pravilno je zrisal Prostorski, konec 3. cuga ima dva ?tanta pravilni je seveda zadnji, klju? smeri je peti cug, tu bodi zelo pozoren in izkoristi vsako priliko, da bi namestil varovanje, ne bo jih dosti in ko te zaustavi rumena previsna stena sledi v levo slabo opazna kvazi poli?ka to je edini izhod...
?e iz stene sem ?ekiral stezo, ki vodi na sedlo med Poncama, kar dobro shojena se mi je zdela, toda ni in ?e manj ni, ?e ma? za petami nevihto, ki naju na sre?o tik pod sedlom le oplazi
sledi spust v Dnino po nagr?em grabnu na svetu, saj ne poznam tako grdih besed, da bi ga opisal, na enki si ranjena zali?eva rane in sobotno vetrovno, obla?no jutro obeta po?itek a se okrog devete za?ne pucat, greva dost bo cajta
po gredah do ?trika par korakov levo in v Skala?ki steber, pri?akovala sva nekaj na izi, na koncu sva bla pa kar nalezena v presenetljivo dobri skali, spuste v Z. dolek sva opremla z novimi abzajli, ?e bo kdo tam lazu mu utegnejo priti prav pa v Vrata na pivce
v nedelo nama je ?e nekaj manjkalo, slednje sva se odlo?ila poiskati v Vodnjaku ?elja Nad ?itom glava, dragi prijatelji v tretjem razte?aju vas ?aka skriti zaklad...
?ista estetika razen d?ihada, kjer je Nejc spelal prehod ?ez streho pa je Majin komentar, ja bil je to klasi?no vrhunski dan!

?iveli :wink:
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
CyberSam
Ime in priimek: Samo Krmelj

Glede na to da je Cvi?k lezu u D. pe?i sva ?la midva z Bednikom drezat v ?krpjona u ?iroko pe?. Hudo dobra smer v hudo strmi steni, kjer ima? opravka s tipi?nimi Fran?kovimi ?tiricami (kar ni navpi?no je IV). No Bednik je opravu eno redkih PP, mene pa je zamikal majav oprimek, ki seveda ni zdr?al moje te?e.
Uporabniški avatar
CVIČEK
Ime in priimek: Borut iz Dolenjske

omenjena hriba zamenjujem ?e leta ali pa ko ho?em re?t slap re?em plaz, zna bit da nisem upet u center
Bednik je angel ti pa ne in zato te je pi?il ?korpijon!
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
Odgovori