razburljiva sobota

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
Angel Ann
Ime in priimek: ana, lj

na prelep soncen dan smo se blaz, matevz, eva in jaz nic hudega slutec odpravili na vrsic plezat neko spominsko ...!?(bosta fanta povedala). in smo mel kr ene par situacij!
najprej gneca na cesti zaradi kolesarske dirke na vrsic, pa padajoce kamenje, ki smo se mu bolj ali manj uspesno umikali..
na koncu pa, ko smo se veseli dobili pri avtu, smo ugotovili, da nismo vsi..
sledila je manjsa resevalna akcija v temi.
ni bilo druge, kot da gremo na per:)
altius, CITIUS, fortius..
ortic

plezal nismo spominske ampak kaminsko v mali mojstrouki.kamne sm jest zanlsc dol metu da jim mal pokazem resnost hribouske plezarije (sam na zalost sm sam seb strik sesu),umes sm se za neki cajta zgubu punco (babe navali narode),pol za zaklucek se je pa se njena dvojcica smart eva zgubila, tko da sm mogu polek nove punce iskat se evo debelo
konec dobr vse dobro, pa smo se ga se mal prbasal pol pa zaspal

bedna zgodba ampak resnicna :cry:
Uporabniški avatar
Evil Eve
Ime in priimek: Eva Grosek

Je bil res kr razburljiv dan. q<x
Smer si zasluzi svje ime, v vsakem raztezaju
nas je pricakal nov kamin. Moj sestop je bil pa zgodba zase. Koncalo se je tko, da si nisem upala nardit tut koraka vec ne naprej, ne nazaj, ne levo, in ne desno. [smilie=to funny.gif] In sm obsedela na mestu in klicala Blaza, ce bi mi prsov pomagat. Pa sta se izkazala tale ns Blazej in Matevz, sta me v temi prsla iskat skor na vrh, kjer me je Blaz s strikom spravu cez
tezavne dele. :chain: Uglavnm, mislm da od zdej naprej nikamor vec brez celke in Blaza. :)
... da začutim, da živim...
Odgovori