Hvala Matej

tvoj odgovor, par pm-jev in tistih nekaj glasovalcev, ki so se potrudli z anketo ka?e, da le nisem totalno brcnla v temo in da nas je nekaj, ki jim ni vseeno in bi si ?eleli, da bi bili ?etrtki na Trdinovi zanimivi, informativni, konstruktivni, ... in ne samo dru?abni. Pa da bi pritegnili ?e koga, ki je morda ?e obupal ali pa samo ?e zeloo redko pride pozdravit koga od starih znancev. Pri novih generacijah pa vzbudili ob?utek pripadnosti, zavesti in odgovornosti, da po kon?anem "?olanju" tudi sami nadaljujejo to in po svojih mo?eh vrnejo ferajnu. Ni vse v denarju.
(Pa da ne bo ?e kak?na akcija tako klavrno izpadla, kot je tista na Skuti, ko je na koncu drug ferajn dokon?al (na?e) za?eto delo.)
Jaz tud upam, da bo Zoki nadaljeval s svojim lanskoletnim ciklom Kino oko

Jaz sem vsko?ila samo za tisti mesec, ko je bil odsoten, pa zato, da se je kon?no za?elo nekaj dogajati. Sem pa ve? ali manj iz?rpala svoje ideje, koga pocukat za rokav in "ej, a bi ti .." Predlogov od koga drugega pa ni bilo, niti se ni noben sam javil za predstavitev oz. predavanje.
Tvoja ideja za diskusije mi je v?e?. Ali lahko na malo ?ir?e razlo?i? kako si si to zamislil? Se tema za diskusijo objavi na forumu in o tem diskutiramo? Vsaki? kdo drug predlaga temo in potem vodi diskusijo? Pa sr?no upam, da bi to prevzel kdo drug, meni to ne le?i

z veseljem pa pomagam pri usklajevanju in objavljanju.
?e vsak prevzame nekaj in se potem v enem mesecu zvrsti po eno predavanje ali predstavitev, diasi, diskusija na temo, bi bila zadeva ?e dovolj pestra in zanimiva, posamezniki pa ne preve? obremenjeni.
Lahko no?, pa kej lepega sanjajte!