Arco

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
ticko
Ime in priimek: Matija Bokan; lj

nekako sem uspel najti čas za plezlni teden in sva jo z GriĐotom mahnila v Arko, kjer seveda nisva bila sama (tajno društvo, kolesarji, Miško&Leska, Ničo, Pero&Andreja,....infiltriran načelnik akademcev). število slovencev je iz dneva v dan rastlo.

saj sva tud neki plezala, no je take vneme kakor Miško&Leska ravno nisva izkazovala.

najbolj zagreta sva bila prvi dan:
Slika
Colodri; Katja Monte V+, VI+,A0, prosto naj bi bila nekje VII a je žal nisva zmogla (ta težke cuge je nekako po nakjučju dobil GriĐo :lol: ). res je zlizano v Colororiju je pa zato dostop toliko krajši :evil:

naslednji dan smo se naužili čiste frikarije, dostopa skoraj 1h, prekletih kolesarjev je kot toče in blata, zato smo morali avto pustiit skorj v ARCU in jo peš mahniti v plezališče.
Slika.
zabavno plezališče, še posebej če načelnika Akademcev pripraviš do tega, da se vsede v smeri z oceno 6a :evil:

naslednji dan Monte Colt
Slika
La perla nera; 6b, že pred zadnjim cugom dež, tko da sva se kr na hitro pobrala (ja itak da je 6b lezu GriĐo) :lol: . seveda sva počakal najina sovozeča osebka, Fabia in Matino, čakala sva jih skoraj 2h, bojda sta abzajalal in se povrhu še izgubila :?

zvečer šoping in sladoledki, pol pa obvezno pivo in pizza z prebivalci sosednjega kempa(Ničo, Pero&Andreja).

zaradi slabega vremena sklenjen presentljiv dogovor da jutri firkamo, svašta!
Slika
NAGO, dve psice in naše malenkosti (Martina Fabio, GriĐo in jaz) smo bili prava atrakcija, v povpračju zlezli 8 smeri, Fabio nekoliko manj. po frikanju v Rivo, po dve izgubljeni duši, potem pa še na KLAUSA. če sem nekako razumel da gre pred pizzo v avto 6ljudi + 2psa, temu po KLAUSU skoraj nisem več verjel (a Fabiotovi amortizeriji so zdržali :P )

pol pa samo še dež, podrto drevje na šotorih,....., malo plezanja pozno popoldne nekaterih, madžarski basejumperski kombi, Zloba,.....

mel smo se fino, to je to
mawan
Ime in priimek: Martina Ravnik Lj

pri meni se je znašel en lep krožnik z rožcami in kompet - vilice & žlica. če kdo pogreša, naj sporoči, drugač pa hvala :D

drugač pa
mel smo se fino, to je to
Misko

Vrhunsku je blo,....,Base jumperji al Zloba sej ne vem kdo me je bl impresioniral.

Fulll plezanja, vrhunske večerje...palačinke z nutello, žar...pivo..vino..gelato....super DRUŽBA.....še pavi :shock: so se drl...kot ponavadi.....

Pridite te vikend v Paklo....more of the same to come....

D
Uporabniški avatar
maycha
Ime in priimek: Maja Baliž, Vodice

ja, bilo je fajn:o)

pri meni pa se je znašel en plastičen kozarec z napisom "Sympatex technology"... upam, da ga nihče ne pogreša, ker zobna ščetka prav lepo sede vanj :D

lp maja
...with fresh on your mind and mountain in your soul...
Odgovori