Piše Matičar, ki je postal alpinistični inštruktor!
Torej vračam se iz Okrešlja, kjer smo v sproščenem vzdušju malček zavozljali naše medferajnovske stike in ugotovili, da kandidati za alpiniste znajo več kot večina njihovih učiteljev; no to mi je bilo jasno že zadnjič, ko so Matičarke ponavljale za izpite...pa sem se potem potopil v knjige.
Skratka, ker sem seznanjen z najnovejšo doktrino in bi želel znanje predati dalje, predlagam, da se me "ponuca" 9.junija, ko imamo nek dogodek v Trenti, če se ne motim.
Se že veselim,
Jery Jebica,
ps: zakaj in kako je z ALU folijo(v katero so zavili zasuto žolno) in digitalnimi žolnami, pa doktrina izjavlja: "Je pa res, da lahko ALU-folija moti delovanje digitalnih plazovnih žoln!"
Škoda kajne!
Novi alpinistični inštruktor
Čestitke za inštruktorskega
predajanje znanja je super in mislim da smo vsi zainteresirani. vprašanje je samo termin. na izpitih je mogoče mal triki ker bomo zainteresirani razmetani po celi sloveniji in vprašanje kdaj se vsi skupi naberemo, poleg tega pa po celodnevnem kvačkanju folk ni več zainteresiran za še mal kvačkanja. no za razmislt je.
ČA
predajanje znanja je super in mislim da smo vsi zainteresirani. vprašanje je samo termin. na izpitih je mogoče mal triki ker bomo zainteresirani razmetani po celi sloveniji in vprašanje kdaj se vsi skupi naberemo, poleg tega pa po celodnevnem kvačkanju folk ni več zainteresiran za še mal kvačkanja. no za razmislt je.
ČA