Po taprvem cugu sva že skoraj obžalovale odločitev: tako "nežne" plezarije v smeri, ki slovi po kompaktni skali pač ne pričakuješ. Skratka, previsna podrtija na kvadrat. V tretjem cugu prvi A1, po mnenju obeh, detalj št 2 v smeri: tlačiš prste v travnato poč, stojiš na nč in se bašeš čez previs. Ok, sva ga zmogle. Sledi par lepih cugov, ki popravijo slab vtis prvega in že si pod famozno streho Šit in pred naslednjim Ajem. Ta res ni bil težaven, je bil pa zato previsen kamin nad streho detajl št 1. Že Nina je konkretno telovadla v njem, jaz pa sem dodala še izdatno mero sopihanja in stokanja. Vseeno sva na štantu nasmejane hvalile ena drugo kako sva dobre
Sestopile sva po Jesihovi, mal uredile možičke ob poti in v dveh abzajlih pristale pod steno. Obema je blo mal čudno že sredi dneva pridt v Tamar, ampak topla župca in mrzlo pivo tud sedeta na konc ture. JLA, pač
Od zadnjega javljanja sem zlezla še Belač Zupan v Šitah s Kruhijem, Wisiakovo v Triglavu in Krobath Metzger v Divji kozi z Dejanom in včeraj JLA v Šitah z akademko Nino Kopčavar, ki je vodila v vseh tehničnih raztežajih.
Ta lep cug v JLA
Izstopni previs v Wisiakovi
Krobath Metzger, izstopna "poč"