RAZMER NI

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Kralj Matjaz
Ime in priimek: Matjaz Jeran, Radovlca

4. stopnja...
izlet v Vrata v stari zasedbi: Žaka in pesjan Samo, Ticko, tickotova Jasna in pobudnik izleta.

Lepo zložno smo šli pod Galerijami.
En sam razgled, ob malici pri Aljažu pa kanonade iz Stenarja in drugod.

Ko ti postane jasno zakaj Galerija
Slika

Posladkani Stenar

Slika

Drugič pa se pridružite in še lepše nam bo.
Lokalec Jery
Uporabniški avatar
Spasiba

... ne res jih ni. Sam sem drvel iz Ljubljane, da bi ujel Jerija in njegovo četico, pa sem zgrešil dolino in pristal v Krmi.

Ob pozni uri (11) sem v zg. radovni začuda prvi parkiral avto. Očitno sem imel srečo, saj se koj za mano pripeljeta še dva. Splačalo se je pohitet in mlade zaljubljence pustiti za sabo, od Kovinarske koče naprej pa samota, pa nezgažen sneg, pa bučenje plazov, pa sonce, pa ...

Zgazil sem tja do pod Pršivca, naprej se mi ni dalo, v avtu sem pojedel odličen sendvič, popil čaj in počakal da sonce zaide za goro, nato sem se odpeljal nazaj v Ljubljano - zakon!

Slika
Uporabniški avatar
tagajstna
Ime in priimek: Neda Podergajs

Z Gregorjem sva pa "hvatala braun boju" v Logarski. Za kakršenkoli bolj alpinističen podvig bi rabila pa plavutke :cry:
Never ever give up!!
Uporabniški avatar
Izi
Ime in priimek: Brezovica

S PD Ptuj smo se podali iz avstrijske strani na vrh Pece, na Končnikov vrh. Z vrha je sledilo 1400 m smučanja do doline :D .

Slika

Sredinjsko črto sem narisal za vas. :wink:

Novozapadlega snega je bilo ravno pravšnjih dobrih 10 cm. Kljub temu smo mestoma gazili tudi do pasu :x , saj je snega ponekod tudi do 2 m.
Izi
Odgovori