Predavanje o Gorski reševalni zvezi Slovenije
V četrtek 25. 2. 2010 bomo ob 19. uri imeli na društvu predavanje o GRZS. Seznanili se boste z načini reševanja v gorah, z gorsko reševalno službo, doma in na tujem in z improviziranimi sredstvi, ki se uporabljajo pri reševanju.
Izi
odlično predavanje ogromno enih koristnih informacij....še bi takih brez prekinitev seveda 
Izi napisal/-a:V četrtek 25. 2. 2010 bomo ob 19. uri imeli na društvu predavanje o GRZS. Seznanili se boste z načini reševanja v gorah, z gorsko reševalno službo, doma in na tujem in z improviziranimi sredstvi, ki se uporabljajo pri reševanju.
ce hoceš,zmoreš....
zenfinio napisal/-a:odlično predavanje ogromno enih koristnih informacij....še bi takih brez prekinitev seveda
Izi napisal/-a:V četrtek 25. 2. 2010 bomo ob 19. uri imeli na društvu predavanje o GRZS. Seznanili se boste z načini reševanja v gorah, z gorsko reševalno službo, doma in na tujem in z improviziranimi sredstvi, ki se uporabljajo pri reševanju.
Ja res je bilo odlično predavanje
Že prej sem imel željo postati gorski reševalec sedaj pa mi je to predavanje le še potrdilo mojo željo!
Res odlično
sm istega mišlenja k ti Janez......
Že prej sem imel željo postati gorski reševalec sedaj pa mi je to predavanje le še potrdilo mojo željo!
Res odlično
[/quote]
Res odlično
ce hoceš,zmoreš....