Predavanje o Gorski reševalni zvezi Slovenije

Obvestila in objave šol.
Odgovori
Uporabniški avatar
Izi
Ime in priimek: Brezovica

V četrtek 25. 2. 2010 bomo ob 19. uri imeli na društvu predavanje o GRZS. Seznanili se boste z načini reševanja v gorah, z gorsko reševalno službo, doma in na tujem in z improviziranimi sredstvi, ki se uporabljajo pri reševanju.
Izi
zenfinio
Ime in priimek: Spodnji Duplek

odlično predavanje ogromno enih koristnih informacij....še bi takih brez prekinitev seveda :)
Izi napisal/-a:V četrtek 25. 2. 2010 bomo ob 19. uri imeli na društvu predavanje o GRZS. Seznanili se boste z načini reševanja v gorah, z gorsko reševalno službo, doma in na tujem in z improviziranimi sredstvi, ki se uporabljajo pri reševanju.
ce hoceš,zmoreš....
Janez18

zenfinio napisal/-a:odlično predavanje ogromno enih koristnih informacij....še bi takih brez prekinitev seveda :)
Izi napisal/-a:V četrtek 25. 2. 2010 bomo ob 19. uri imeli na društvu predavanje o GRZS. Seznanili se boste z načini reševanja v gorah, z gorsko reševalno službo, doma in na tujem in z improviziranimi sredstvi, ki se uporabljajo pri reševanju.

Ja res je bilo odlično predavanje :)
Že prej sem imel željo postati gorski reševalec sedaj pa mi je to predavanje le še potrdilo mojo željo! :)
Res odlično :)
zenfinio
Ime in priimek: Spodnji Duplek

sm istega mišlenja k ti Janez......

Ja res je bilo odlično predavanje :)
Že prej sem imel željo postati gorski reševalec sedaj pa mi je to predavanje le še potrdilo mojo željo! :)
Res odlično :)[/quote]
ce hoceš,zmoreš....
javoršek
Ime in priimek: lj

Hvala za vzpodbudne odzive, ker pa se o nesrečah v hribih še kar ne moremo nehati pogovarjati morate vsekakor prebrati kar sem objavil pod "diskusije".

srečno
Džoni
javoršek
Ime in priimek: lj

Pozdravljeni,
Podatek o ceni avalunga ki sem ga navedel na predavanju ni pravi-se opravičujem, prava cena se giblje okoli 100 eurov.

srečno
Džoni
Odgovori