Pogoji za izjemen dan so bili izpolnjeni še preden smo se dobil, saj sam hribov nisem videl že takorekoč od Triglava, no ja skor...
Na dostopu smo se grel z debato o fuku..., nč novga.
Z nekaj malega strahu v vsakem od nas je Matevž začel svoj blok, prvo polovico smeri.
S Turijem alias Jeryem sva Jery alias wanna turi poberkovala na štantih in si žvižgala napeve in se vseskozi počutila kot na kavi, tudi sonce je kazalo priti...
Na polovici sta nas dohitela dva štajerca, pardon Avstrijca v štajercu, v cugu alias dinozavru sta nas prehitela v enem elegantnem zamahu, kapo dol, jaz kot vodilni v navezi sem navedel razlog, da v troje pa res ne bi potegnu štajerca, če mi zmanjka vrvi...kdo še dela viseče štante! Pri mojih kilavih gležnih se ne spodob. No pa smo bli pod zadnjim r. Kičasto, še led je postal plastelinast, sonce nam je sramežljivo kukalo iza ogla, pa še ura je bila zelo primerna, da se ne zamerim tašči, ki mi merka otroke.
Od avta do avta 12h, kot je reku Grega, plezal smo 6,5h, težko bi bolj zložno! Domov grede je natanko 9 skoraj polnih spustov. Pravi dinozavr, priporočamo, pa ni treba bit nek blazen ice master!
Ogrevanje publike
Če bo tako zgledal 90 st. smo srečni...
Prelepo petkovo jutro
Matevž mojstrsko zleze prvi težji cug, 5. cug
Pod Dinozavrom zamenjava vodstvo
Turi nama nosi poln nahrbtnik, kot vedno z nasmeškom
Kolega severnjak na delu
Čakamo bejbe
Midva se raje skrijeva
Počeno, a stabilno
Super smer, hvala za štop in pivo.
Boli me kita, strokovno se reče tendinitis.