super tedn

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
Angel Ann
Ime in priimek: ana, lj

tale teden je bil pa res prov fajnski...
pon-sre; paklenica
moja najbolj razburljiva doslej. v pon sva namrec z matevzem kjub super burji vztrajala pri kamasutri in jo po mojmu zavlacevanju le preplezala:) bla sva pa premrazena k cucka. v tork je anina naveza (ana r+js) nardila bl sprehod po soncku-bili sva namrec mal prestraseni. no v sredo sva pa nasuntali davorja, da naju je pelu v salesko:) zadn cug nas je sicer mal namocil, sam je blo pa res fajn!
voznja domov pa spet zgodba zase. trem puncam v avtu je sred ceste zmankal bencina, bil je 1. nov in vse pumpe dalec naokol zaprte. pa se je nasu en prjazn hrvat, ki nam je nenapovedano pripeljal kantico bencina. joj, smo si oddahnle. pa ne za dolg, ker nas je kmal ustavla kibla in nam precekirala dokumente... pa so vidl, da smo kul in nas spustil domov:)
cet; ferajn
pet; pocitek
sob; soncenje z ano, nejo, marinko in petrom v napoleoniki
ned; planjava z ano in mojim ocijem, ki je hotu najprej sam gumo zamenjat na aninmu avtu, pa ga je pol najin nacrt cist navdusu in je sel z nama..
altius, CITIUS, fortius..
Uporabniški avatar
Angel Ann
Ime in priimek: ana, lj

aja, na planjavi so pa ze kr zimske razmere, ponekod se je vdiral skor do kolen.. je bil pa tut sonck¤
lustn
altius, CITIUS, fortius..
Odgovori