Pokljuka

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
GregorM

Vidim, da forum AO Matica umre takoj, ko gredo dva ali trije dežurni bloggerji na dopust. A ste res vsi samo pirhe farbal?

No, midva z Nedo sva ob pomanjkanju boljših idej šla na Pokljuko s tekaškimi smučmi.

Slika
Najprej sva malo rila po uradni progi

Slika
Potem sem pa še jaz opravil tehnično skrajno zahteven spust s tekaškimi smučmi po smučišču. Še dobro, da je zapadlo pol metra pršiča in ne gre nikamor.
Uporabniški avatar
Rado
Ime in priimek: Rado

GregorM napisal/-a:Vidim, da forum AO Matica umre takoj, ko gredo dva ali trije dežurni bloggerji na dopust. A ste res vsi samo pirhe farbal?
Ma po moje umre takrat, ko je vreme bolj mrliško. Se pa najde kakšna dejavnost tudi za takrat:

Slika

LP
Rado
sinica
Ime in priimek: Suzana, Radovljica

Nismo farbal, vsaj ne pirhe, smo pa šaflali z lopato, kar pa glih ni povezano z alpinizmom...mogoče kot trening trebušnih :) ...no ja, v nedeljo pa vseeno smučala z Dovške babe, ki je kar bogata s snegom in varna pred plazovi. Se jo da tud po šihtu stisnt.
GregorM

Ta teden res zima nekaj z repom maha, ampak prejšnji teden smo v Kotečniku nabirali rožice. Pa naslednji vikend zgleda da bo idealen za v Paklo. A bi še kdo šel?
Odgovori