Vrh nad Škrbino

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
Angel Ann
Ime in priimek: ana, lj

ali prvi "Nacetov" dvatisočak v družbi obeh dedkov ter Ane in Matevža.. fotrčk se je kr dobr našvicu, mali pa večino časa prespal v nahrbtniku 8)

Slika

Slika
altius, CITIUS, fortius..
Uporabniški avatar
Izi
Ime in priimek: Brezovica

Dober začetek! :)
Kako je pa Nace kaj prenesel nošnjo? Je imel kaj "pripomb"? :? Mi še nismo začel uporabljat kegurujčka, pa me zanima...
Izi
Kralj Matjaz
Ime in priimek: Matjaz Jeran, Radovlca

Čestitke iz kolegialnega brloga,

zdej je na vrsti en bivak, lahko greno skupi, jasno da izključno moška družba;).

Vidimo avgusta na matičarskem taboru v Julijcih, sem tako slišal...
GregorM

Bravo Nace.

Izi: Najboljši trening za težke in nepredvidljive himalajske razmere je tovorjenje težkega in nepredvidljivega nahrbtnika. Naš nahrbtnik zadrži kakšno uro, potem pa je treba vsebino spustit na pašo in čez 15 minut smo ready za naslednji raztežaj.

Jery, dobra ideja. Podivjanih mamic v steni itak ne moremo dohajat, pa lahko vsaj otroke peljemo na izlet.
Uporabniški avatar
Izi
Ime in priimek: Brezovica

Zaenkrat uporabljamo za nošnjo samo štorkljo, samo sedaj poleti zna biti že kar malo prevroče v štorkli. :/

Mi bomo ta vikend bivakiral v Logu pod Mangartom. Če bo še kdo v tistih koncih gremo lahko skupi na balvane ALI KAJ PODOBNEGA... :wink:
Izi
Uporabniški avatar
Angel Ann
Ime in priimek: ana, lj

jah, ene mame so podivjane, ene smo pa zaležane :?

izi, nace je gor grede skor cel čas spal, za nazaj je pa po kšni uri rabu mal pavze in crklanja pr mami, pol pa ni blo panike..

na taboru se pa upam (moji izpiti) res vidmo, bi pršl že v bohinj, pa smo bli na morju.
altius, CITIUS, fortius..
Odgovori