Slovenska

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
zaspanka
Ime in priimek: Manca, Jesenice

Naveličala sem se samo brati, kako plezate, in sem sprobala, kolk roka lahko drži. Do ene II+ kar gre :wink: Psiha tud še kar dela, noge so pa proti koncu Tominškove že bile za na koncert od šejkin stivensa. V Slovenski grapi je še sneg, obvoz po desni zna bit (za triinpol okončinarje) kar zanimiv, prečkanje snežišča do Prevčevega izstopa pa je za ziheraše boljše s cepinom.

Jah, priznam, fejst mi je pasalo potipat skalo spet na tak način. :D Fotoaparat je čepel doma s sendviči :oops:, sedem ur in pol (od avta do avta) me je pa čakal Jernej.

Vreme lepo, zeblo me ni, folka pa milijon - dvojne pike? :lol:
Na juriš! :P
zaspanka
Ime in priimek: Manca, Jesenice

U, sem pozabla - če se kdo še kakšne take fajne I-II (morda III) spomni, se priporočam :wink:
Na juriš! :P
Marinka
Ime in priimek: Marinka Simec Romih

Priporočam Štruco. Zelo kompaktna skala, prime kot bronhijeva karamela, če jo predolgo pustiš v omari. :roll: Štruca res zahteva dolg dostop, ampak ti imaš itak ogromno kondicije.
Našla sem tudi skice možnih smeri v Planinskem vestniku (stran 64-65). http://planinskivestnik.com/arhiv/pdf/pv_2004_10.pdf

Avtor priporoča tudi Severni greben Koroške Rinke, ki je tudi ocenjen II-III, dolg pa je 350 m. :D
Odgovori