Prodam plezalno opremo

Kupujete, prodajate, iščete si morda izposojate ali celo dajete...
Odgovori
b0r
Ime in priimek: Lj

Zdravo!

Sem včeraj brskal po omarah in ugotovil, da nekaj kosov plezalne opreme ne uporabljam več oz. jih nikoli nisem uporavljal, tako da spodaj je seznam stvari, ki jih prodajam:

- Vrv Mammut Revelation 9,2 mm, 50m, z obdelavami Coating Finish, Superdry in Duraflex, praktično nova, 3x rabljena, 130 eurov (nova je od 160eurov dalje)

- Plezalno ledno orodje (cepin) Aztar Petzl, praktično nov, 110eurov (nov je od 140eurov dalje)

- Čelna svetlika Petzl Zoom Halogene, 15eurov (nova 30eurov)

- Plezalne zanke (gurtne) Beal, nikoli rabljene, nove:

* 2x60cm, 4eure kos
* 2x90cm, 5 eure kos
* 1x 120cm 6 eurov kos

Kdor kupi vse gurtne na enkrat jih dobi za 20eurov.

- Plezalno varovalo osmica, 2x, 3eure kos

V kakšnem stanju je oprema si lahko ogledate v galeriji slik. http://picasaweb.google.com/bsumrada/Prodajam#

Kontakt na moj email ali na mojo številko 031803278

Lp, Bor
Zenf
Ime in priimek: vozi misko

oj zdravo jst uzamem gurtne vse za 20 e :) se slišva jutr da se zmenva kje pa kok.....Lp Boštjan von Kočevar
b0r napisal/-a:Zdravo!

Sem včeraj brskal po omarah in ugotovil, da nekaj kosov plezalne opreme ne uporabljam več oz. jih nikoli nisem uporavljal, tako da spodaj je seznam stvari, ki jih prodajam:

- Vrv Mammut Revelation 9,2 mm, 50m, z obdelavami Coating Finish, Superdry in Duraflex, praktično nova, 3x rabljena, 130 eurov (nova je od 160eurov dalje)

- Plezalno ledno orodje (cepin) Aztar Petzl, praktično nov, 110eurov (nov je od 140eurov dalje)

- Čelna svetlika Petzl Zoom Halogene, 15eurov (nova 30eurov)

- Plezalne zanke (gurtne) Beal, nikoli rabljene, nove:

* 2x60cm, 4eure kos
* 2x90cm, 5 eure kos
* 1x 120cm 6 eurov kos

Kdor kupi vse gurtne na enkrat jih dobi za 20eurov.

- Plezalno varovalo osmica, 2x, 3eure kos

V kakšnem stanju je oprema si lahko ogledate v galeriji slik. http://picasaweb.google.com/bsumrada/Prodajam#

Kontakt na moj email ali na mojo številko 031803278

Lp, Bor
ja nisam odavde.....
Odgovori