Slovenska
Razlog za najino neudeležbo na žuru medvedov in in ostalih žvali je blo zgodnje štartanje(2-15) iz juga države proti Iziju na Brezovco.Namreč glede na ponudbo za Veliki Klek sva se na mojo več tedensko pobudo odločila da ga ureževa po slovenski.....Štart v temi in orentacija je meni delala kr neki preglavic kar je Iztok seveda začinu z humorističnimi opazkami da se kej takega Ueli Stecku ziher neb moglo zgodit
No in smo že pri prvem skokcu k je biu brez zime tko da smo se preventivno mau pozihrali ker jst še nism spiu svoje 3 kave tisto jutro.Sledila je tista gnila bedna prečka k je bla mehka k puter in me je precej psihirala ker s ljubitelj preč sploh pa takih ki bi rabu motiko ne pa cepina
potem so prišle bele plate in z njimi gužva oziroma vlakec 20 ali se mau več ljudi ki smo stal en za drugim ker se je drugi u vrsti spomnu skoraj na koncu skoka da bi se rad pozihrou ker so ble razmere gnile
ampak jst in Izi sva jo suvereno popikala mim proti zandemu skoku....sledilo je še par uric himalajske hoje po stopnicah do nebes
vso agonijo sestopa z udiranjem do pasu do 20cm coklou do popečene kože zlo rdečih razsežnosti sploh ne bom omenjou ker kej takega se Ueli Stecku pač preporosto ne more zgodit
bilo je zanimivo nepozabno dobiti prvo bitko s STENO.... Zenf 1 -Stena 0
slike https://picasaweb.google.com/1046190991 ... niTriglava#
ja nisam odavde.....
ej gužva k da je zastonj per na prevcuSpasiba napisal/-a:Bravo zenfek, praviš da je bla gužva a, kaj je pa s to zimo, praviš da tud zjutri ni blo nič zmrznjeno?
Davor do belih plat gnilc potem pa špica.....
ja nisam odavde.....