Slovenska

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Zenf
Ime in priimek: vozi misko

Razlog za najino neudeležbo na žuru medvedov in in ostalih žvali je blo zgodnje štartanje(2-15) iz juga države proti Iziju na Brezovco.Namreč glede na ponudbo za Veliki Klek sva se na mojo več tedensko pobudo odločila da ga ureževa po slovenski.....Štart v temi in orentacija je meni delala kr neki preglavic kar je Iztok seveda začinu z humorističnimi opazkami da se kej takega Ueli Stecku ziher neb moglo zgodit :) No in smo že pri prvem skokcu k je biu brez zime tko da smo se preventivno mau pozihrali ker jst še nism spiu svoje 3 kave tisto jutro.Sledila je tista gnila bedna prečka k je bla mehka k puter in me je precej psihirala ker s ljubitelj preč sploh pa takih ki bi rabu motiko ne pa cepina :D potem so prišle bele plate in z njimi gužva oziroma vlakec 20 ali se mau več ljudi ki smo stal en za drugim ker se je drugi u vrsti spomnu skoraj na koncu skoka da bi se rad pozihrou ker so ble razmere gnile :P ampak jst in Izi sva jo suvereno popikala mim proti zandemu skoku....sledilo je še par uric himalajske hoje po stopnicah do nebes :D :D :D vso agonijo sestopa z udiranjem do pasu do 20cm coklou do popečene kože zlo rdečih razsežnosti sploh ne bom omenjou ker kej takega se Ueli Stecku pač preporosto ne more zgodit :D :D :D :D bilo je zanimivo nepozabno dobiti prvo bitko s STENO.... Zenf 1 -Stena 0 :shock: slike https://picasaweb.google.com/1046190991 ... niTriglava#
ja nisam odavde.....
Uporabniški avatar
Spasiba

Bravo zenfek, praviš da je bla gužva a :) , kaj je pa s to zimo, praviš da tud zjutri ni blo nič zmrznjeno?
Zenf
Ime in priimek: vozi misko

Spasiba napisal/-a:Bravo zenfek, praviš da je bla gužva a :) , kaj je pa s to zimo, praviš da tud zjutri ni blo nič zmrznjeno?
ej gužva k da je zastonj per na prevcu :D :D
Davor do belih plat gnilc potem pa špica.....
ja nisam odavde.....
Uporabniški avatar
gasperv
Ime in priimek: gašper vidmar

lepa
Če človk ni prjazn tud hrib ni lep.
Odgovori