TURIZEM-APLINIZEM-FRIKALIZEM

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Kralj Matjaz
Ime in priimek: Matjaz Jeran, Radovlca

Jerani v Pakli, z nami gre moj soimenjak, ki živi na ulici z enakim imenom, ima bejbo z imenom na A, enak pas in nahrbtnik, tiste dni je bil še brezposelen in neobrit. Zdej je že čist drug frajer, s službo in gužvo...

Sem si drznil v tole rubriko objavit, smo mel s seboj frende in jebe, da sta se otroka igrala.

Slika
Nejc gleda kam vtaknt štirico, Izi je pa bolj u easy. Češpli je hepi, jest tut.

Prvi dan sva z MJ napadla Življenje, hitro naju je prestavilo v realnost. Nič posebnega, le štante je potrebno redno delat s prjatli inzatiči, no tudi kak klin se najde. Sva se pošteno potrudila vsak v svojem stilu jaz kot pravi friko, MJ pa kot pravi načelnik AO(A0).

Slika
Prvi težji raztežaj navije do kosti.

Levo lep pogled na 2x Samo, plezala sta Forma vivo.
Slika

Drug dan sta Alenka in Matevž zlezla Zimski cvet in bila nazaj že sred dneva, smo se kopal in popoldne peljal na družinski športni dan v kanjon.
Slika
Nejc je splezal Winnie Pooh 3, 10m, brez zategovanja, komentar je bil, "Ati, a prnesem začimbe?" Je dišalo kot na Kalymnosu...

Zadnji dan sva z Matevžom šla Show must go on, sva se kr sprostila-veliko svedrov in se potrudila ter pohitela, da sva bila nazaj v kampu do ure, ko je žena želela.
Slika
Slika

Kot vedno smo trenirali: "Fukat, živela Matica".
Otroci komaj čakajo, da gremo spet. Spali smo v nacinalcu 4m od morja, priporočam za družine.
Boli me kita, strokovno se reče tendinitis.
Odgovori