Trikot

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
MatevzK
Ime in priimek: Kastrin
Kontakt:

Me je Samo zadnjič pobaral, da bi šla nekaj splezat. Ker sem bil na koncu frej in ker sem ga že enkrat prej pustil na cedilu, sva bila hitro zmenjena.

"Bova šla kr Trikot, veš."
"Aja, a ni to kr huda šestka?:O"
"Ma je lepa smer, boš vidu...sem jo že lezu."
OK, ti že veš, si mislm, po glavi pa se mi že rolajo slike, kako me bo kisalo, ko se bom vleku za komplete. En podoben komentar dobim še od Davorja, ampak jst še vedno ne verjamem...vsaj ne preveč :)

In sva odpeketala. Do Ledin še v normalnem tempu, potem pa vedno pooočaaasneeejjjeee. Vsaj jst, ko sem oči obračal v tist "zagozden" trikotnik.

Prva petka je ubistvu prav lepa; če ti pa v prstih primanjkuje kak cl tople krvi in če mašina še ni ogreta, se je pa treba vseeno mal pomatrat. Ampak sva partizana uspešno prišla čez spodnji lažji del.
Slika

In potem glavni zajeb smeri. Je Samo parkrat globoko vdihnu, stisnu par minimalcev in zraven pošlatal še kakšen "gnoj" v zajedi...in prišel čez. Itak. Na topiča ti cug deluje še recimo da prijazno, da bi šel kot prvi pa...hm, kako že gre tista o žgancih? :D
Slika

Ko si enkrat čez zajedo, začneš res uživat. Na momente sva imela sicer namesto lufta pod sabo okrog in okrog tole meglo za opiranje,
Slika

Slika

Slika

a nama ni blo hudega.
Slika

Nad platami se zbašeš še čez en previs(ek),
Slika

potem pa tako in drugače do vrha.
Slika

Slika

He he, zdej verjamem..z gumo na nogah in koko na prstih je tale Trikot res noro dober 8)
Odgovori