Včerajšnji večerni pogovori z reševalci v Kramarci, so poleg samega poteka reševanja, besedo nanesli tudi na "razmere" v Begunjščici in Vrtači (na Suhem Ruševju so imeli tržiška in kranjska GRS vajo).Odločitev je "padla" za Lenuhovo, in ni mi žal, smer je konkretno težja kot v dobrih razmerah, zato pa tudi toliko bolj navduši.
Po Zelenici sem hodil skupaj z vidno utrujenima GRS-jevca ki sta bila včeraj v Storžiču, zato bi se nakratko "dotaknil" te nesreče in reševanja.Ker je fant iz našega "ferajna"se mi zdi da je prav...
Vse spoštovanje "ekipi"ki je bila pod nesrečnim padcem fanta, da so v dani situaciji reagirali, kot so in "ublažili"posledice nesreče, res pohvale vredno.
Seveda se "filma" ne da zavrteti nazaj (kdor je poznal Magija ve o čem govorim), zato so na "sceno" morali stopiti reševalci GRS postaje Tržič.Kako se "scenarij" reševanja zaplete, če heli ne more pomagati se je še enkrat več pokazalo v včerajšnji Kramarci.Skoraj ducat "štafetnih spustov" pove veliko o tehničnih problemih reševanja v taki smeri, ne pove pa veliko o neverjetni požrtvovalnosti vseh sodelujočih, in namenu da fanta živega pripeljejo do bolnišnice.
Njemu in vsem njegovim domačim želim srečno in čimprejšnje okrevanje.
https://picasaweb.google.com/1091719430 ... jskiVrtaci#