Dolgi hrbet, Trikot

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
CVIČEK
Ime in priimek: Borut iz Dolenjske

v ?etrtek v navezi s Strupenja?o.
Smer je preprosto ?udovita, razen redkih kru?ljivih mest ponuja lepo plezarijo.
TRIKOT RULES
:wink: ?iveli
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
Uporabniški avatar
Poison Ivy
Ime in priimek: Ivana Odič

you said it all, man. :mrgreen: o trikotu samo v superlativih!
?e na dostopu te pri?aka prijazna ko?a, kjer sva z edinim dolenjskim gamsom spila kofe in ?aj, potem pa ?e malo navzgor do sne?i??a.
Bor?i je veselo kot zaj?ek poskakoval do vstopa in se svoji ?erpani drl "Ivi, Ivi, pridi k meni!"

K sre?i sem ve?er prej pre?ivela v prijetnem dru?enju (in prerisovanju skice) pri akademski Tini, ki se na skice izredno spozna in mi je popravila oz. popoprala tudi mojo skico smeri. Na ?tante v osrednjem, najte?jem delu smeri je narisala sr?ke! Bor?i se sicer s tem ni strinjal, je rekel, da ima neke zapovedi in tudi argumenti z dolo?eno nadmorsko vi?ino ga niso prav ni? zanimali! Hm, smer je res lepa, veliko je notri, previs pred najte?jim cugom pa je bil malo moker, ?eprav je oskrbnik na Ledinah rekel, da ?e dolgo ni videl nobenih oblakov :?
?e jih ?e dolgo ni videl, sva pa midva ve?ino ?asa plezala v velikem ?rnem oblaku. Na izstopu pa ?e mo?an veter v sunkih in veliko vlage v zraku-oblaku. Na sre?o se je ulilo ?ele v petek.
Po dolgem sestopu sva se ustavila ?e pri ?e?ki ko?i, kjer mi je Bor?i razlo?il svoj obvezen ritual-kava prej in pivo potem. Sploh v tako lepem ambientu :wink: a ne, Bor?i??? Ahm, lepote narave...
[smilie=win your love.gif]
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.
Uporabniški avatar
Magajver
Ime in priimek: Magi

"Stena sploh ni narejena za plezanje, ni? ji ne ustreza" se je pred skoraj pol stoletja nad gladkostjo stene prito?eval (v gojzarje obut) Tone ?karja.

Smer danes (ne tako redke obiskovalce) navdu?uje z dobro skalo in lepimi prehodi, tu in tam pa je potrebno ?e kaj zabiti.
Plezala z Milanom Gasparinijem, ki nama je poleg na otip ?vrste skale, skomine na daljavo povzro?ala tudi vesela ?tajerka, ki je s soplezalcem (ni bil Bor?i) vstopila nekaj kasneje.
Odgovori