?trudl je bil napovedan za ob pol osmih.

Minuto ?ez sem prijazno oskrbnico Mojco vpra?ala, ?e je ?e in je bil! Seveda smo ?aka, Matej in jaz takoj naro?ili tri porcije. Takoj za tem pa ?e vsi ostali ve?erni obiskovalci ko?e, ker so nas sli?ali in ?trudl je bil takoj razprodan, oskrbnica Mojca pa kar malo za?udena

Ful dober ?trudl ni kej!
To je glavna novica od nas treh, ki smo ostali gor. Naslednji dan smo hoteli ?e kaj splezat, ampak je ob osmih zjutraj ?e za?elo de?evati in po?asi smo se za?eli napravljati za pot do avta. Na na?e presene?nje smo na poti sre?ali kar nekaj znancev in prijateljev, ki so se odpravljali na Koro?ico, Izija in njegovo punco z dru?bo in celo cel Koro?ica fuzbal team. Izbrali so si res lep dan za tekmo, povodenj na igri??u za ko?o jih najbr? ni motila, ker so baje ?e navajeni driblat v pelerinah, z ruzakom na hrbtu in de?nikom v rokah. Upam da bomo na teh straneh zvedeli za rezultat tekme.
Ajde, upam da bomo ?li na Koro?ico ?e kdaj, ko?a je sedaj odprta samo ?e ob vikendih, ?ez teden pa zimska soba, se pravi da se hodi na ?trudl samo za vikend. Ravno prav ideja za kak?en slab zimski vikend...
"Maybe true. Maybe not true. Better you believe." - Sherpa saying.