Sva bla z mojo Mojco v Bovci in sva ?la v nedeljo na Kanin smu?at. Prvo furo ugotovim, da moje smu?e niso ve? tak?ne kot so ble, preden so mi zmontiral fri?ije... se sploh ni dalo zavijat, ker je blo te?i??e preve? zadi na smu?i. Zato sem povabil mojo Mojco na "turno" smuko po Krnici dol. No, Krnica je bila zvo?ena kt mal slab? zratrakiran smu?i??e. Pa je bilo vseeno zelo v redu za nabiranje prvih turnosmu?arskih izku?enj... Aja, bil je pa tko krasen son?en dan...
No drugi dan pa denarnica ni hotla dat jur?kov za karto in sva se odpeljala do prvega snega na cesti proti postaj B. Sunto je kazu 740m, ko sva dala smu?e iz avta, ku?ke na smu?e in hop proti vrhu. Na poti sva dvakrat obupala, pa naju je trma vseeno v dobrih petih urah pripeljala do konca Krnice na 2070m. Sledila je smuka, ki pa ni bila ni?emur podobna. Du?a je hotla, noge pa ve? od plu?nega zavoja niso bile sposobne.
To je bil najin prvi vzpon na smu?ah in mene je zelo pozitivno presenetlo, da ni bilo treba niti enkrat dat smu? dol, ker ku?ki kr dr?ijo.
BRAVO MOJCA!!!!!!!!