Grintavec

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
CVIČEK
Ime in priimek: Borut iz Dolenjske

po kratki no?i, ki jo je ?e dodatno skraj?alo var?evanje z energijo smo jo ?gali na smuko Prostorski Sam, ?iga pa jest pa ?e en k je pa obrnu, mal kasnej pa ?e en Matej, na hribu je bila tudi ?e ena mati?arka, ki je turo po svoje zaokro?ila.
Hitro smo ga ?gal zato je ve?krat kdo opazu kk?no zanimivo smerko, da smo ga mal du?kal sam sm se pa tud trudu z postavljanjem pametnih vpra?anj, da smo ga ?e mal podu?kal
pa smo po dobrih ?tirih urah bli na vrhu se okrep?ali pa dijo dol po grapi ?ez jame, kjer so vladale odli?ne razmere, najprej trd suh sneg, ni?i pa odjenjan srenc smo se z lepo pisavo podpisal, na?li lepe prehode do sedla, potem se pa spla?a dr?at va?e leve kar vas eleganto privede do avta
P.S.
trenutno so velika znamenitost plazovi, res so impozantni, ki si jih ogleduje trume ljudi, pazite nanje

?iveli :wink:
sm ?e ad u?eraj navit, sm hodu s palcam in tu brez pa??kau
Uporabniški avatar
en Matej
Ime in priimek: LJ

Po precej dolgi no?i, je bil vrh kamni?kih alp ?e malo dlje, kot ponavadi.
Do bajte sem bil tik tak. Potem pa bolj sem ga ?gal, po?asneje je ?lo. Toda, kdor nima kondicije, ma pa trmo. Tik pod vrhom so me sredi grizenja kolen skoraj povozili trije divjaki, s katerimi smo potem pri Planicu srknili par kozlov. Navsezadnje sem tudi tokrat pririnil do vrha.
Do bajte je smuka smuka izvrstna. Po plazu do ?i?nice pa imejte na zalogi polno malho krepkih kletvic. Prek ledenih grud pome?anih z gnojem se prav elegantno prekopicuje?. O?itno imava z bor?ijem levo roko na razli?nih mestih.
Pripeljat se da do ovinkov pod ?agano pe?jo.
Samo brez panike.
CyberSam
Ime in priimek: Samo Krmelj

Evo ?e slikce z vr?nega dela
Slika
Slika

Pa ?e grapce
Slika
Uporabniški avatar
runti-san
Ime in priimek: Andrej Podlesnik

Tole pa krasno zgleda... ?estitke fantje!!!

Midva z Mojco sva pa po burni no?i ubrala la?jo pot. Z gondolo na Vogu ob 13h in potem s smu?ami na vrh ?ije in po ?agarju dol. V ?agarju so bli nori plazovi, sneg, zemlja, drevje... je blo zgleda kr hudo, ko je grmelo dol...

Vpra?anje, a se tkole na Grintavc v glavnem pe? hodi v pancarjih (turnih), al na smu?ah, al pancarji v nahrbtniku in v gojzarjih pe?...

?e enkrat, bravo fantje.
Uporabniški avatar
Spasiba

Tona? and boyz so jih lepo na ramenih nosili, pa prou fajn so se imeli :)
Myspacebuttonisbroken
Odgovori