Perko nam je pripravljen dati koli?inski popust na novo serijo camalotov (to je, ?e jih naro?imo 15 in ve?). Glede na dosedanje zanimanje, mislim, da nam ne bo problem dose? te cifre.
Cene so okvirno slede?e:
Velikost frienda: Cena:
3 : 14.700
1 in 2 : 12.800
manj?i od 1 : 11.800
Vsi, ki jih ponudba zanima, naj mi napi?ejo sporo?ilce z velikostjo frienda in koli?ino. Naro?ila zbiram do ferajna v ?etrtek (kjer bom zbirala denarne prispevke!!), friende pa dobimo z za?etkom drugega tedna.
?e ve kdo za ?e bolj?o ponudbo (razen plavanja prek lu?e in nazaj ), naj se javi!
Sposojeni frend nama je z Anzetom v Paklenici olajsal vzpon na Velebitasko, zato se mi zdi skoraj nujno, da imam enega na zalogi za taksne primere (mogoce pa tut za Vipavsko Belo s kompliciranimi vhodi v smer, he he).
Baje da je najbolj univerzalen tisti velikosti 0,75, zato bi narocila kar tega. Ce ima kdo kaksne pripombe na ta izbor, naj mi prosim svetuje, da ne brcnem mimo. Ze vnaprej hvala. Denar prinesem v Bailisa ta cetrtek.
Marinka napisal/-a:Sposojeni frend nama je z Anzetom v Paklenici olajsal vzpon na Velebitasko, zato se mi zdi skoraj nujno, da imam enega na zalogi za taksne primere (mogoce pa tut za Vipavsko Belo s kompliciranimi vhodi v smer, he he).
V Vipavski Beli ti verjetno ne bo pomagal, ker v tistem spodmolu ni prav dosti razpok, kamor bi ga zataknila, razen v res enostavnih smereh, kjer ga pa tako ali tako ne rabi?. Meni se je neko? zdela "prav zanimiva" Vipava, pa sem si kupil komplet frendov, ki jih tam ?e nisem uporabil
Stanje je slede?e:
Perko dokon?no odpovedal, Sre?o s Promontane se pa nekje potepa te dni, tako da ga ?e nisem uspela dobiti. Denar prinesem danes nazaj v Bejlisa.
Camalote dobimo po pribli?no takih cenah, kot smo se pogovarjali s Perkotom. Auspuh in jaz jih greva iskat v torek, tako da mi tisti k ste ?e zainteresirani dostavite peneze!