Mla?ca

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
Uporabniški avatar
runti-san
Ime in priimek: Andrej Podlesnik

Pa se je zgodilo, da sem tudi jaz okusil oz. ob?util led. Je Spasiba reku, da greva v Mla?co in sva ?la. Meni vse skupi ?panska vas ampak sem za?el zapikvat v led, pa sem reku yeah, a o?itno bi moral re?t amejzing. Ker sem tko mo?no dr?u cepine, ni blo krvi v rokah in mene je na?utal. Ne vem, zakaj mi ni hotu dat pa??ku na cepine. In danes so posledice ob?utne...
kavka
Ime in priimek: Gorazd Kavcic

Kako pa kaj zgleda? Kako je z ledom, pa koliko je blo plezalcev? Guzva?
LP Gorazd
Uporabniški avatar
runti-san
Ime in priimek: Andrej Podlesnik

Jaz kot za?etnik ti te?ko povem kak?ne so razmere. Na levi strani je zelo "kru?ljivo"...
Gu?ve pa ne bi smelo biti, ker smo bile le tri naveze, a ker sta dva Nizozemca hotela biti v sredi??u dogajanja, sta se u?tulla ?ist zraven in tako je bila gu?va.
Uporabniški avatar
Spasiba

Led je b.p., mojster pavel zaenkrat z vodo poliva le levi del (hitrostno plezanje), na desni pa je kompakten star led, na katerem se ?e poznajo ?rte od tekmovanja (zatikanje :lol: ).
Menda da bo led zdr?al do konc marca, mogo?e tudi dlje (seveda odvisno od razmer).

ps. pavel ma v svoji ku?ici en kup strojev vseh vrst in oblik (monster, ergo, nomik, ...), da se jih sposodit na probo, nevem pa ?e je kej za pla?at, midva nisva :)

pps: x-monster fajn stvarca
Myspacebuttonisbroken
Odgovori