Mla?ca
Pa se je zgodilo, da sem tudi jaz okusil oz. ob?util led. Je Spasiba reku, da greva v Mla?co in sva ?la. Meni vse skupi ?panska vas ampak sem za?el zapikvat v led, pa sem reku yeah, a o?itno bi moral re?t amejzing. Ker sem tko mo?no dr?u cepine, ni blo krvi v rokah in mene je na?utal. Ne vem, zakaj mi ni hotu dat pa??ku na cepine. In danes so posledice ob?utne...
Jaz kot za?etnik ti te?ko povem kak?ne so razmere. Na levi strani je zelo "kru?ljivo"...
Gu?ve pa ne bi smelo biti, ker smo bile le tri naveze, a ker sta dva Nizozemca hotela biti v sredi??u dogajanja, sta se u?tulla ?ist zraven in tako je bila gu?va.
Gu?ve pa ne bi smelo biti, ker smo bile le tri naveze, a ker sta dva Nizozemca hotela biti v sredi??u dogajanja, sta se u?tulla ?ist zraven in tako je bila gu?va.
Led je b.p., mojster pavel zaenkrat z vodo poliva le levi del (hitrostno plezanje), na desni pa je kompakten star led, na katerem se ?e poznajo ?rte od tekmovanja (zatikanje
).
Menda da bo led zdr?al do konc marca, mogo?e tudi dlje (seveda odvisno od razmer).
ps. pavel ma v svoji ku?ici en kup strojev vseh vrst in oblik (monster, ergo, nomik, ...), da se jih sposodit na probo, nevem pa ?e je kej za pla?at, midva nisva
pps: x-monster fajn stvarca
Menda da bo led zdr?al do konc marca, mogo?e tudi dlje (seveda odvisno od razmer).
ps. pavel ma v svoji ku?ici en kup strojev vseh vrst in oblik (monster, ergo, nomik, ...), da se jih sposodit na probo, nevem pa ?e je kej za pla?at, midva nisva
pps: x-monster fajn stvarca
Myspacebuttonisbroken