Za vikend sm bil v Aosti in tukaj je še nekaj ledu. tko da ta najbolj zagrizeni lahko še plezate led, sam v avto se je treba napokat za dodaten info 041925099.
Jaz sem plezal smer Jedi master, katerega smo srečali(ekipa: Švab, Premrl, Kranjc)[/img]
Aosta
-
misko
Spokal smo se Anja D., Gradišo, Uroš Praš et moja malenkost. Ni blo švoh, ledu še v izobilju tko da akcija zagotovljena. Kot tudi prejšni vikend smo raztural in se mel fajn. Italjanski cappucchinoiti so spet pomagali k super razpoloženju in ravno ko sem plezal Tsunami sta se pod smer narolala Chouka in Lukič. Moje veselje na vrhu je popestrila še salta nazaj in skupaj smo ugotavljali kako nam "ni lahko", posledica tega reka pa je bila družba treh štajercev in zimsko vreme(beri nov sneg in sonce).
Za vse Vas ki še niste bili v Aosti pa tale podatek, V okolici Aoste je 3000 lednih smeri....ni hudič da bi se našlo nekaj za vsakega....fotke sledijo...

Miško
Za vse Vas ki še niste bili v Aosti pa tale podatek, V okolici Aoste je 3000 lednih smeri....ni hudič da bi se našlo nekaj za vsakega....fotke sledijo...
Miško