Nalaganje dogodki

Kdaj in za koga?

Tabor je namenjen osnovnošolcem od 2. do 9. razreda. Potekal bo v dveh izmenah.

  • Prva izmena bo potekala od 4. avgusta do 11. avgusta 2024,
  • druga izmena bo potekala od 11. avgusta do 18. avgusta 2024 (nedelja – nedelja).

Kje in kaj?

Letos bomo taborili ob Kolpi. Čeprav ne bomo v osrčju slovenskih Alp, kot ste nekateri že vajeni iz prejšnjih let, se bomo kljub temu povzdigovali in osvajali okoliške vrhove. Morda celo odkrijemo kak belokranjski očak? Tisti, ki ste bili z nami že pretekla leta, veste da smo šli na turo vsak drugi dan, po hoji pa se bomo ohladili v bližnji reki. Druge dni bomo imeli bodisi orientacijsko tekmovanje, bodisi se bomo odpravili plezati ali pa bomo imeli delavnice v naravi. Obljubimo vam, da nam ne bo dolgčas. Za to bo definitivno poskrbelo že samo novo okolje, ki ga bomo spoznali preko tur in ostalih dejavnosti v prostem času. Poučili se bomo o varnosti v gorah, pripravi na turo in opremi sami, vremenu, prvi pomoči itd. Seveda pa ne smemo pozabiti na naš taborni ogenj, ki ga vsak večer sami pripravimo in se pred spanjem ob njem malo pogrejemo, igramo taborne igre in morda celo kakšno zapojemo ob spremljavi inštrumenta.

EKIPA in KONTAKTI

Za varnost, dobro počutje in zabavo otrok bo skrbela ekipa vodnikov(ic), zdravnika(ice), kuharjev(ic). Dodatne informacije v Informacijski pisarni društva: info@pdljmatica.si

Koliko?

Cena tabora je 220 EUR za člane društva oz. 250 EUR za člane drugih društev. V ceno so vključeni stroški prevoza na tabor in nazaj, stroški bivanja, organizacije, vodenja in nezgodnega zavarovanja. V primeru, da se na tabor prijavita dva ali več otrok iz iste družine, je drugemu oz. vsakemu naslednjemu priznan popust v višini 20 EUR.

Prispevek za tabor lahko plačate v enkratnem znesku ali v dveh obrokih. Končni znesek (drugi obrok) mora biti poravnan do 22. 7. 2024.

V primeru odpovedi do 14 dni pred začetkom tabora zadržimo stroške v višini 20%, do 7dni pred začetkom tabora pa zadržimo 50% vrednosti celotnega prispevka za tabor. V primeru odpovedi iz zdravstvenih razlogov ob predložitvi zdravniškega potrdila se udeležencu povrne vrednost plačila v celoti. Če udeleženec tabor zapusti med taborjenjem, nima pravice do povračila stroškov ne delno ne v celoti. Če slučajno letos pride do odpovedi tabora, bodo stroški povrnjeni v celoti.

PODATKI ZA PLAČILO: 

Prejemnik: Planinsko društvo LjubljanaMatica
Naslov: Trdinova 8, Ljubljana

Transakcijski račun: SI56 0203 1001 9578 484 (NLB)
Sklic oz. referenca: 3003024

Namen plačila: tabor Kolpa + ime in priimek udeleženca

PRIJAVE (do zasedbe mest)

Prijave za udeležence krožkov na šolah, s katerimi sodelujemo, smo začeli zbirati 15. maja 2024 do zasedenosti.

Nekaj prostih mest ponujamo še drugim udeležencem. 

Več informacij — > PDF – prijavnica – letak 2024